03 / 05 / 2024

Mega Yol Mühendislik İnşaat adres

Mega Yol Mühendislik İnşaat adres

Mega Yol Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Çelik tarafından 80 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Mayıs'ta Esenyurt, Mevlana Mahallesi'nde kuruldu.

Duru Yol Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duru Yol Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Mustafa Karakaş tarafından kuruldu.

Nesba Yol Yapım Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nesba Yol Yapım Ve Mühendislik Anonim Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Uğurtürk tarafından kuruldu.

Efg Yol İnşaat Asfalt Harita Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efg Yol İnşaat Asfalt Harita Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferudun Gürbüz tarafından kuruldu.

Kızıl Yol Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Yol Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Kızıl tarafından kuruldu.

Alakar Mühendislik Yol Yapım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Alakar Mühendislik Yol Yapım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Reşip Ayna ve Selami Üzel tarafından kuruldu.

Mega Tank Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega Tank Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Öz tarafından kuruldu. 

Mega Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mega Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik ve Mimarlık Limited Şirketi, Orhun Recep Pehlivan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Eyüp, Nişanca Mahallesi'nde kuruldu.

Mega Yol Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega Yol Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Çelik tarafından 80 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Mayıs'ta Esenyurt, Mevlana Mahallesi'nde kuruldu.

Mega Met Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega Met Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Akdeniz tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de kuruldu.

Mega Dönüşüm Proje İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mega Dönüşüm Proje İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Limited Şirketi, Mehmet Sadık Yüzügüldü tarafından 70 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta Eyüp, Nişanca Mahallesi, Babahaydar Caddesi'nde kuruldu.

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi, Adnan Nejat Saraçoğlu, Ahmet Saraçoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Dursun Akın tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Aytek Şahin ve Ayhan Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu

Mega Yol Mühendislik İnşaat adres Haberi

Mega Yol Mühendislik İnşaat adres

Mega Yol Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Çelik tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 18 Mayıs'ta kuruldu. 


Mega Yol Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Yurt içinde ve dışında her türlü resmi ve özel kurum ve kuruluşlara ait her nevi (okul,hastane,sağlık ocağı,lojman,yurt vb.)inşaatlar yapmak,yaptırmak plan ve projeler çizmek,her türlü otoban ve stabilize yol,baraj,su,telefon ve elektrik vb.için şebekeler çekmek,her türlü endeks okumaya,sayaç açma ve kapama işlerini yürütmek ve her türlü onarım,yapım,bakım ve altyapı hizmetleri yapmak,yaptırmak, -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşlarıninşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler,barajlar,lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmetbinaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş...