29 / 04 / 2024

megi grup kadıköy projesi

megi grup kadıköy projesi

Megi Grup Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Çevik yaptığı açıklamada "Megi grup olarak; Megi inşaat ve mimarlık şirketi tasarım-proje ve uygulama alanında başarılı bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir.Cvk inşaat ile İstanbul Kadıköy'de konut projeleri ve

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon 190 bin TL sermaye bedeli ile A. Aslıhan uludağ, Ercüment Gümrük ve Önder Focan ortaklığında açıldı.

Kadıköy Şifa Hastanesi resmen el değiştirdi!

Rekabet Kurulu, Kadıköy Şifa Hastanesi AŞ hisselerinin tamamının, Grup Florence Nightingale Hastaneleri AŞ tarafından devralınması işlemine izin verilmesini onayladı.

Erk Grup Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Erk Grup Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Cevdet Yeşilova Şube Müdürlüğü'nde 120 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Kadıköy'de açıldı.

Site İnşaat'tan Kadıköy'e yeni proje!

Güler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güler, "İstanbul Kadıköy'de kentsel dönüşüm kapsamında Lokum 1 projesini bitirmeye odaklandık. Yine Kadıköy'de farklı bir bölgede yeni bir projeye başlayacağız" dedi.

AKS Grup İnşaat Kadıköy'de şube açtı!

AKS Grup İnşaat İstanbul Şubesi 5 milyon TL sermaye ile 13 Haziran 2016’da Kadıköy'de açtı.

Kadıköy’de Kurbağalıdere protesto edildi!

Kurbağalıdere ıslah çalışmalarında alınamayan tedbirlere dikkat çekmek amacıyla Kadıköy Kent Dayanışması bir yürüyüş gerçekleştirdi. 50 kişilik grup Kadıköy Yoğurtçu Parkı’na yürüdü.

Velvet Towers Kadıköy'de teslimler 2018'de!

Velvet Towers Kadıköy 250 milyon lira yatırımla hayata geçiriliyor. 385 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan proje, Ekşioğlu Evrensel Grup (EEG) bünyesinde faaliyet gösteren Palma D'oro May inşaat tarafından inşa ediliyor.

Velvet Towers Kadıköy'de fiyatlar 385 bin liradan başlıyor!

Kadıköy'de Ekşioğlu Evrensel Grup (EEG) bünyesinde faaliyet gösteren Palma D'oro May İnşaatın Katarlı ortağıyla hayata geçirdiği Velvet Towers, 385 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kadıköy Business İstanbul Ofisleri!

Kadıköy Business İstanbul Ofisleri Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ve SVR Grup imzası ile hayata geçiriliyor. Toplam 6 bloktan oluşan projede ofislerin alanları 79 metrekareden başlıyor.

Megi Grup Kadıköy'de yeni projeye hazırlanıyor!

Megi Grup Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Çevik yaptığı açıklamada "Megi grup olarak; Megi inşaat ve mimarlık şirketi tasarım-proje ve uygulama alanında başarılı bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir.Cvk inşaat ile İstanbul Kadıköy'de konut projeleri ve

Evim Kadıköy'de teslimler 20 ay sonra yapılacak!

Anka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel, Fikirtepe'de başladıkları Evim Kadıköy projesinin ilk adasında daire teslimlerinin 20 ay sonra başlayacağını söyledi. Evim Kadıköy'de fiyatlar 297 bin liradan başlıyor.

Fikirtepe Evim Kadıköy'de son durum!

İstanbul’da devam eden kentsel dönüşümün pilot bölgesi olan Fikirtepe’de çalışmalarına devam eden ANKA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel, Anadolu Yakası'nda yer alan Kadıköy Fikirtepe'yi değerlendirdi.

Kadıköy'de YHT protestosu!

Kadıköy Kent Dayanışması, Haydarpaşa Dayanışması ve İstanbul Kent Savunması platformları, 25 Temmuz'da açılışı yapılacak olan Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattını protesto etti. Grup, Kadıköy Altıyol'dan Haydarpaşa Tren Garı'na yürüdü.

megi grup kadıköy projesi Haberi

megi grup kadıköy projesi

Birçok farklı alanda yatırımları olan Megi grup; grup bünyesinde yer alan Cvk İnşaat ile Kadıköy'de yeni proje hazırlığında.


"Yaptığımız yatırımlar bizi ön plana çıkardı" 

İlhan Çevik; Megi grup olarak; Megi inşaat ve mimarlık şirketi tasarım-proje ve uygulama alanında başarılı bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Bünyesinde son teknoloji ahşap işleme makineleri (cnc router, fiber lazer vb.) ile hızlı, kaliteli ve zamanında teslim prensibiyle hareket etmektedir. Cvk inşaat ile İstanbul Kadıköy'de ve Ankara'da konut projeleri ve yeni yaşam alanları yaratıyoruz. 




Megi Grup Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Çevik; "Türkiye'de parekende sektörünün hız kazanmasıyla oluşan sorunlara çözüm bulmak adına bu sorumluluğu üstlenerek gerekli yatırımları yaptık. Bu doğrultuda doğru fiyat, kaliteyi ve zamanın önemini dikkate alarak doğru işlere imzamızı atmak birincil hedefimiz oldu. Sektörde önde gelen markalara...