27 / 07 / 2024

Mehdi GeraMifarad

Mehdi GeraMifarad

Mehdi Turizm İnşaat Tekstil ve Gıda İşletmeciliği Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehdi GeraMifarad tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehdi Öztürk tarafından kuruldu.

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Mehdi Mengutaycı tarafından kuruldu.

Taşkıranlar Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıranlar Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehdi Nur Taşkıran tarafından kuruldu.

Marmara Marketing Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Marketing Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Mehmet Mehdi Akay tarafından kuruldu.

İbn Haldun'un evinin satışa çıkarıldığı haberleri üzerine inceleme başlatıldı!

Fas Kültür ve Gençlik Bakanı Mehdi bin Said, İslam düşünürü İbn Haldun'un evinin satışa çıkarıldığı ile ilgili haberler üzerine inceleme başlatılmasını talep etti.

İsrail'in Gazze'de yıktığı 13 katlı binanın sahibinden suç duyurusu! 

İsrail savaş uçaklarının Gazze'de yıktığı 13 katlı binanın sahibi Cevad Mehdi, Uluslararası Ceza Mahkemesine, İsrail hakkında suç duyurusunda bulundu.

Mehdi Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehdi Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehdi Monsefi ve Zeinab Behrouzi ortaklığında kuruldu.

Mazell Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mazell Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehdi Assarian Araghi tarafından kuruldu...

Oraman Turizm İnşaat Taşımacılık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Oraman Turizm İnşaat Taşımacılık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Javad Ghasemi, Mehdi Sheikholeslami, Onur Serhan Gökoğlu ve Yousef Ahmadzadehchagoushi ortaklığında kuruldu.

İran'da 80 binden fazla proje yarım kaldı!

İran İçişleri Bakan Yardımcısı Mehdi Cemalinejad yaptığı açıklamada İran'da 80 binden fazla projenin yarım kaldığını ve bunların tamamlanması için özel sektöre devredilmesi gerektiğini belirtti.

Mh Realty İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mh Realty İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Mahmoudı, Badri Kouzary, Mehdi Mahmoodi ve Hossein Mahmoudi ortaklığında kuruldu. 

Elma Groups Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elma Groups Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Manochehr Kalhourı ve Mehdi Mousavı ortaklığında kuruldu. 

Türk şirketleri Katar'da 11,6 milyar dolarlık proje yürütüyor!

Katar Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Mehdi el-Ahbabi, Türk şirketlerinin Katar'da 11,6 milyar doları aşan projeler yürüttüğünü söyledi.

Mehdi GeraMifarad Haberi

Mehdi GeraMifarad

Mehdi Turizm İnşaat Tekstil ve Gıda İşletmeciliği Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehdi GeraMifarad tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu. Mehdi Turizm İnşaat Tekstil ve Gıda İşletmeciliği Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü seyahat acenteleri kurmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Mehdi Turizm İnşaat Tekstil ve Gıda İşletmeciliği Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Aksaray, Atatürk Bulvarı Yavuz İş Merkezi, No:3 Kat:1...