05 / 07 / 2024

Mehmed Abay

Mehmed Abay

Abay Konut ve Yaşam Merkezi Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Demir Abay, Mehmed Abay tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 20 Eylül'de Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi'nde kuruldu

Pelita Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelita Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Mehmed Akgüre tarafından kuruldu.

Merkez Bankası'ndan flaş altın hamlesi!

Merkez Bankaları, altındaki yükselişe karşı harekete geçti. Başta TCBM olmak üzere dünya merkez bankaları, altın rezervlerini artırmak adına ellerinden gelen çabayı gösteriyor.

Sanatevim Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Sanatevim Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Kartal'da Fatih Mehmed Gürbüz tarafından kuruldu.

Abaylar Tarım Restoran İşletmeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abaylar Tarım Restoran İşletmeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Yaşar Abay tarafından kuruldu.

Hasbahçe İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Hasbahçe İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Üsküdar’da  3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmed Emre Polat ve Vehbi Kalkan kuruldu.

Uba Eng Acabay Mühendislik Proje Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Uba Eng Acabay Mühendislik Proje Taahhüt Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Açabay tarafından kuruldu.

Kaçak kat çıkılan Pir Mehmed Çeşmesi’nde restorasyon tamamlandı!

Üzerine kaçak kat çıkılan, kitabesi ve su yalağı çalınan, büyük bir kısmı hilti ve balyoz darbeleriyle yıkımı gerçekleşen İstanbul Karaköy’de bulunan Pir Mehmed Çeşmesi’nde başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Vaniköy’deki caminin ikizi Bursa'da inşa edilmiş!

1665 yılında Vaniköy Camisi’ni inşa ettiren Vani Mehmed Efendi, 1674 yılında da Bursa Kestel’de benzer bir cami inşa ettirmiş. İki caminin de mimarı yapıları ve yapı malzemeleri birbirinin aynısı. Peki Kestel’deki cami, Vaniköy Camisi’nin kaderini yaşayacak mı?

Mehmed Zâhid Kotku-İpek Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi açılıyor!

Kayseri Melikgazi'de hayata geçirilen Mehmed Zâhid Kotku-İpek Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi 13 Kasım'da açılacak...

450 yıllık Pir Mehmed Çeşmesi'nde restorasyon faciası!

İstanbul Karaköy’de restorasyon çalışmalarına başlanan 450 yıllık Pir Mehmed Çeşmesi’ndeki ikinci restorasyonunda da ilginç görüntüler ortaya çıktı. 

Mersin'deki Çamlıbel Balıkçı Barınağı yenilenecek!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesi için proje çalışmalarına başladıklarını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Mersin'e yakışır bir marina, park, yaşam alanı olması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi.

Bandırma'da 8.7 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Bandırma 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Balıkesir ili, Bandırma ilçesi, Paşabayır Mahallesi, 31 ada 3 parselde yer alan 7 katlı otel binasını  8 milyon 693 bin 537 TL'ye icradan satıyor...

FBY Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FBY Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Firuz Abay tarafından kuruldu.

Mehmed Abay Haberi

Mehmed Abay

Abay Konut ve Yaşam Merkezi Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Demir Abay, Mehmed Abay tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 20 Eylül'de kuruldu. 


Abay Konut ve Yaşam Merkezi Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü konut işleri inşaat taahhüt işlerini site inşaatlarını ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Abay Konut ve Yaşam Merkezi Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi, Pehlivan Sokak, No:22 A Girişi...