02 / 05 / 2024

Mehmed Fehim Torba

Mehmed Fehim Torba

Doğa Termal Tatil Köyü İşletmeciliği Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmed Fehim Torba ve Metin Yumak tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Şişli'de kuruldu.

Torba tasarı yasalaştı!

Geçen yılın son günlerinde Meclis gündemine gelen ve önceki gün son şekli verilen 71 maddelik torba tasarı, Meclis Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Yasada bir çok yeni düzenleme bulunuyor.

Torba Kanun teklifinden inşaat sektörüne neler çıkacak?

TBMM Meclisi 12 günlük aranın ardından yarın mesaiye başlıyor. 71 maddelik torba yasada inşaat ve gayrimenkul sektörünü yakından ilgilendiren birçok konu bulunuyor.

Torba yasadan müteahhit ve belediyelere neler çıktı?

‘Torba’ yasa teklifi, mega projelerden KİT’lere, İller Bankası’ndan belediyelere kadar kritik değişiklikler öngörüyor.

Torba yasadan Kanal İstanbul çıktı!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın bugün açıkladığı ve içinde bedelli askerlik ile ilgili düzenlemenin de olacağı torba yasanın içinde üç sürpriz madde daha yer alıyor.

Torba teklif Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi!

Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilen torba teklif, Bismil'in Çeltikli Mahallesi'nden Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisine kadar birçok önemli düzenleme getiriyor..

İmar barışı torba kanunu tamamlayıcı nitelikte!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, vergi ve prim borçlarının yapılandırılması, imar barışı gibi düzenlemeleri de içeren son 'torba kanunu' tamamlayıcı nitelikte bir çalışma olduğunu söyledi.

Esenyalı Şehit Fehim Çakır Polis Merkezi'nin temeli atıldı!

Yıkılan ve yapımına yeniden başlanılan Esenyalı Şehit Fehim Çakır Polis Merkezi'nin temeli törenle atıldı.

Çelebi Mehmed Gençlik Merkezi Yıldırım'da yükselecek!

Kentteki çalışmalara hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Çelebi Mehmed Gençlik Merkezi'ni ilçeye kazandıracak.

Torba yasadan öne çıkanlar!

Kamuoyunda Torba Yasa olarak bilinen 7103 sayılı Kanun, 27 Mart 2018 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu yasa ile birçok konuda değişiklikler ve yenilikler yapıldı. 

Torba Yasa tam metni 2018!

7103 sayılı Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun olan Torba Yasa yürürlüğe girdi. İşte Torba Yasa tam metni 2018..

Torba Tasarı'da sektöre yönelik yeni maddeler kabul edildi!

TBMM Genel Kurulunda, kamuoyunda "torba tasarı" olarak belirtilen Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı'nın 9 maddesi daha kabul edildi. 

Yeni Torba Tasarı'da sektörü ilgilendiren 6 madde!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, "Torba Tasarı" olarak bilinen Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde (KHK) Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı'nda inşaat sektörünü ilgilendiren 6 düzenleme bulunuyor.

Torba Tasarı bugün komisyona gelecek!

Torba Tasarı olarak adlandırılan, Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı'nda yer alan düzenlemeler bugün komisyona gelecek. 

Mehmed Fehim Torba Haberi

Mehmed Fehim Torba

Doğa Termal Tatil Köyü İşletmeciliği Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmed Fehim Torba ve Metin Yumak tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Şişli'de kuruldu.


Doğa Termal Tatil Köyü İşletmeciliği Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM     a -Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurtdışında konaklama ,seyahat taşıma rehberlik hizmetlerini yürütmek , turizme yönelik otel,motel,bar,pansiyon,kamping,tatil köyleri apart oteller,yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak,işletmek,işletmeye vermek,bu yerleri satın almak,satmak,kiralamak ,kiraya vermek. Dağ turizm,yayla turizmi,kara,hava,spor malzemelerinin ve araçlarının alımı satımı ,ithalat,ihracatını ve kiralamasını yapmak.Her türlü doğa,kar kayağı,çim kayağı,paintball,su altı ve su üstü sporları ile ilgili faaliyetlerde bulunmak, su altı ve dalış ve su üstü sporları ile...