04 / 05 / 2024

Mehmet Abdioğulları

Mehmet Abdioğulları

Afyonkarahisar Gazeteciler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları, TOKİ'ye başvuru yapmak isteyen basın mensupları için yeni bir şans doğduğunu belirtti.

Mahmutoğulları Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mahmutoğulları Hafriyat İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nuri Çetin tarafından kuruldu.

Mumcuoğulları Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mumcuoğulları Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mumcuoğulları tarafından kuruldu.

Bozoğulları İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozoğulları İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akyıldız, Murat Akyıldız ve Yıldırım Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Hasanoğulları Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasanoğulları Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Burhan Bingöl ve Mehmet Bingöl ortaklığında kuruldu.

Çakıcıoğulları İnşaat'ın acı günü! Mehmet Çakıcı vefat etti!

Çakıcıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu Mehmet Çakıcı hayatını kaybetti. 

Memişoğulları Tarım Ve Hayvancılık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memişoğulları Tarım Ve Hayvancılık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Memiş tarafından kuruldu.

Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında yeni gelişme!

2009'da vefat eden Mehmet Salih Tatlıcı'nın oğulları arasında devam eden miras kavgası yeni gelişmeler yaşanıyor. ABD Florida Mahkemesi, miras davasında Mehmet Tatlıcı’yı haklı buldu. Mahkeme, Uğur Tatlıcı’nın 740 milyon dolar ödemesine karar verdi.

Mehmetoğulları Otel İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmetoğulları Otel İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Soytaş, Mehmet Emin Soytaş, Mehmet Soytaş ve Metin Soytaş ortaklığında kuruldu.

Menteşoğulları Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Menteşoğulları Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Menşet  tarafından kuruldu.

Zarisoğulları Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Kimya Otomotiv Reklam Sanayi Tic.Ltd.Şirketi kuruldu!

Zarisoğulları Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Kimya Otomotiv Reklam Sanayi Tic.Ltd.Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hazer tarafından kuruldu.

Efendioğulları Yapı Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğulları Yapı Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Efendioğlu ve Zeki Efendioğlu tarafından kuruldu. 

Ertop İnşaat'ın acı günü! Mehmet Ertuğrul vefat etti!

Merhume Nazmiye ve Hacı Mehmet Ertuğrul'un oğulları Mehmet Ertuğrul vefat etti. Ailesi ve Ertop İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Dervişoğulları Gayrimenkul Ve Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Gayrimenkul Ve Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cengiz ve Abdulkadir Bozkurt ortaklığında kuruldu. 

Mehmet Abdioğulları Haberi

Mehmet Abdioğulları

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları. basın mensupları için Afyonkarahisar'da TOKİ'nin yaptığı ev projesi hakkında açıklama yaptı. 


Abdioğulları. "Afyonkarahisar Belediye başkanlığı ile yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda yapımı halen devam eden ve 11 Mart 2015 tarihinde kura çekilişi yapılacak olan TOKİ Basın konutlarında 2'nci bir şans doğdu. TOKl'nin elinde satılamayan konutlar olduğu tespit edilmesinden sonra harekete geçerek TOKPyle görüşmeleri başlattık. Almanya da olmasına rağmen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın destek ve katkılarıyla TOKİ Fınans Daire Başkan Hakan Kayhan ile yapmış oldukları çalışma sonucunda eldeki konutları 23-27 Şubat 2015 tarihine kadar müracaat edilebilmesi için süre uzatımını gerçekleştirmiştir. Böylelikle 2+1 konutlardan 10 adet 3+1 konutlardan ise 7 adet olmak üzere gazeteci arkadaşlara yeniden tahsis edilmiş bulunmaktadır. Müracaat form ve şartları Belediye...