03 / 05 / 2024

Mehmet Açık

Mehmet Açık

Maça Yapı İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Açık tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta Üsküdar, Güzeltepe Mahallesi, Bosna Bulvarı'nda kuruldu

Bakan Özhaseki'den belediyelere kentsel dönüşüm çağırısı: Kapı sonuna kadar açık!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, belediyelere kentsel dönüşüm çağrısı yaparak, "Yeter ki kentsel dönüşüm yapın, kapı sonuna kadar açık." dedi.

Bakan Özhaseki'den dönüşüm çağrısı: Evlerimizi yenilemek zorundayız! Kentsel dönüşüm isteyen herkese kapılarımız açık!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm ile ilgili konuştu ve parti ayırt etmeksizin kentsel dönüşüm yapmak isteyenlere kapılarının açık olduğunu söyledi. Özhaseki, deprem bölgesiyle ilgili de konuştu. İşte Bakanın o açıklaması....

'Kentsel dönüşüm yapmak isteyene kapımız açık' diyen Bakan Özhaseki'den seferberlik açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm çalışmalarını desteklediklerini ifade ederek, ''Kentsel dönüşüm yapmak isteyene kapımız açık''dedi.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Canlı yayında flaş bir faiz açıklaması yaptı! Herkes şaşkınlık içinde, kimse bunun geldiğini tahmin edemedi!

Prof. Dr. Ege Yazgan'ın canlı yayında yaptığı açıklama, piyasalarda büyük bir heyecan yarattı. Program sunucusu Mehmet Akif Ersoy dahil herkes şaşkınlıkla karşıladı. İşte detaylar...

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

Ankara'da Hallaçlı Mehmet Ağa Konağı restore edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gölbaşı'nda bulunan Hallaçlı Mehmet Ağa Konağını restore edecek.

Mehmet Aşık: Balık-ekmek teknelerinin kaldırılacağına inanamıyoruz!

Tarihi Balık-Ekmek Turizm Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Aşık, "Bir hafta önce ihtarname geldi, 1 Kasım'a kadar burayı terk etmemiz için süre verildi. Teknelerin kaldırılacağına hala inanamıyoruz, bence kalkmayacak." diye konuştu...

İmar barışına 100 bini aşkın başvuru geldi!

Sarıyer İmar Barışı Anlatımı programına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, imar barışı için 100 bini aşkın başvuru formunun doldurulduğunu söyledi..

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden biri olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi, Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor.

İstihdamda inşaat sektörü açık ara önde!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından istihdam seferberliği verileri paylaşıldı. Sektör bazında açık ara birinci olan inşaatın etkisiyle il 3 ayda artış 457 bine ulaştı. Sektörde 128 bin kişi iş buldu.

Müteahhit Mehmet Açıkgöz, Kınık'ın TOKİ'si gibi!

İzmir'in Kınık ilçesinde 2000 yılından beri müteahhitlik yapan Mehmet Açıkgöz, bölgenin dar gelirli ailelerine sağladığı imkanlarla birçok kişiyi ev sahibi yaptı.

A Küp Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Küp Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Mehmet Aslan, Serkan Akbulut ve Selçuk Akbulut tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Silivri'de kuruldu.

Mehmet Açık Haberi

Mehmet Açık

Maça Yapı İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Açık tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta kuruldu. 


Maça Yapı İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek mühendislik müşavirlik ve kontrollük hizmetleri yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Maça Yapı İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Üsküdar, Güzeltepe Mahallesi, Bosna Bulvarı...