08 / 05 / 2024

Mehmet Ağırağaç

Mehmet Ağırağaç

İzmit'te çalıştığı cami inşaatından düşen işçi yaralandı. Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan inşaat işçisi Mehmet Ağırağaç, tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bakan Mehmet Şimşek'ten kira gelirini beyan etmeyenlere pişmanlık çağrısı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada kira, ücret ve değer artışı kazancı kaynaklı gelir elde etmesine rağmen beyanname vermeyen mükelleflerin tespit edildiğini dile getirerek pişmanlık çağrısı yaptı...

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Köse, Ümit Erdoğdu, Tarkan Özenci, Mehmet Çağrı Özaltın, Kutlugün Sürmeli ve Volkan Demirci ortaklığında kuruldu.

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Borsada seçim sonrası hareketler: Bu son hafta rallisi mi?

Mehmet Aşçıoğlu, yerli ve yabancı yatırımcıların seçim sonrası yatırım perspektiflerini analiz ediyor ve hangi sektörlerin şanslı göründüğü konusunda görüşlerini paylaşıyor. İşte ayrıntılar...

Uzman isimden çok çarpıcı iddia! Borsada ralli bitti!

Tacirler Yatırım Menkul Değerler AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Aşçıoğlu, borsada son günlerde yaşananlarla ilgili kesin konuştu. “Borsada ralli bitti!” diyen Aşçıoğlu, borsanın neden son günlerde düşüşte olduğu ve önümüzdeki dönemde yaşanacak olanlar hakkındaki öngörülerini de paylaştı.

Borsadaki düşüşler sonrası ünlü isimden yatırımcıya çok önemli çağrı geldi! Mutlaka okuyun çok şaşıracaksınız!

Borsa İstanbul’da birkaç gündür üst üste yaşanan düşüş, özellikle yeni giren küçük yatırımcıda büyük endişe yaratırken, ekonomist Mehmet Aşçıoğlu’ndan çok önemli uyarı geldi.

Vendor İnşaat İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vendor İnşaat İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Buğra Sergen ve Serkan Kesici ortaklığında kuruldu.

Ankadizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ankadizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çağlar Çatık ve Nergiz Hürrem Çatık ortaklığında kuruldu.

Baumek Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baumek Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Mehmet Çağlar tarafından kuruldu.

Cesur İskele Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur İskele Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile Fırat Usburak ve Mehmet Buğra Sezer tarafından kuruldu.

Classic Gayrimenkul Pazarlama Sağlık Turizmi Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Classic Gayrimenkul Pazarlama Sağlık Turizmi Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Türker, Mehmet Ağaoğlu ve Mustafa Ağaoğlu ortaklığında kuruldu.

Aydın'da arazi anlaşmazlığı: 1 ölü! 

Aydın'da çiftçilikle uğraşan 61 yaşındaki  Şanver A. arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada eniştesi Mehmet A. tarafından pompalı tüfekle öldürüldü. 

Mehmet Ağırağaç Haberi

Mehmet Ağırağaç
İzmit'te minare inşaatında çalışan işçi iskelede dengesini kaybedince caminin çatısına düşerek yaralandı. Olay dün sabah saatlerinde İzmit Üçtepeler Mahallesi'nde bulunan Üçtepeler Camii'nde meydana geldi. 1998 yılında yapılan caminin yenilenen minaresinin inşaatında çalışan Mehmet Ağırağaç iskelede dengesini kaybederek caminin çatısının üstüne düştü. Yaklaşık 10 metre yükseklikten caminin üstüne düşen Mehmet Ağırağaç'ı gören arkadaşları 112 Acil ve itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler yaralı işçiye ilk müdahalede bulundu. Sedye ile itfaiye merpenine konularak indirilen Mehmet Ağırağaç, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma...