04 / 05 / 2024

Mehmet Akar

Mehmet Akar

İstanbul Avrupa Yakası Mecidiyeköy'de inşa edilen Viatrans-Meydanbey'den Quasar İstanbul kaza açıklaması geldi. Bugün saat 15:00'de Quasar İstanbul şantiyesinde meydana gelen kazanın olay yeri incelemeleri sürüyor.

Şişli'de 12'nci kattan düşen işçi öldü!

Şişli'de, eski likör fabrikasının yerine yapılan inşaatta iş kazası meydana geldi. 12. kattan zemine düşen Mehmet Akar adlı işçi hayatını kaybetti. Polisin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

Küçük Ev Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçük Ev Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akar tarafından kuruldu.

Özdetay Yapı Mimarlık Mobilya İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdetay Yapı Mimarlık Mobilya İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çakar tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş'ta kaliteli konut üretimi büyük önem taşıyor!

MÇ Yeşil İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çakar ülke genelinde bir gerileme olabileceğini ancak Kahramanmaraş'ta böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtti. Çakar ayrıca, Kahramanmaraş'ın bir büyüme içerisinde olduğunu söyledi.

3M Akar İnşaat Hafriyat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3M Akar İnşaat Hafriyat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Gökdereli, M. H. Mohammed Al-Sayadhı tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Quasar İstanbul inşaatında iş kazası!

İstanbul Mecidiyeköy'de Torunlar İnşaat'ın hemen yanında bulunan Quasar İstanbul inşaatında iş cinayeti yaşandı. Boru tesisatı döşediği sırada 5'inci kata düşen Mehmet Akar, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

Quasar İstanbul inşaatında kaza!

Mecidiyeköy'de bulunan eski likör fabrikasının yerindeki "Quasar İstanbul'un inşaatında, mekanik proje taşeronunun alt taşeronu olan Akar Tic.-Latif Akar Limited Şirketi sahiplerinden Mehmet Akar 1. kattan düşerek yaşamını yitirdi.

Quasar İstanbul'da 11. kattan düşen patron öldü!

İstanbul Mecidiyeköy'de 1.5 ay önce asansör faciasının yaşandığı inşaatın bitişiğindeki rezidans inşaatının tesisat işlerini yapan taşeron firma sahibi Mehmet Akar, 11'inci kattan düşerek can verdi...

Mecidiyeköy'de 12'nci kattan düşen işçi öldü!

Şişli'de, eski likör fabrikasının yerine yapılan inşaatta iş kazası meydana geldi. 12. kattan zemine düşen Mehmet Akar adlı işçi hayatını kaybetti. Polisin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

Şişli'de 12'nci kattan düşen işçi öldü!

Şişli'de, eski likör fabrikasının yerine yapılan inşaatta iş kazası meydana geldi. 12. kattan zemine düşen Mehmet Akar adlı işçi hayatını kaybetti. Polisin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

TSK Mehmetçik Vakfından satılık iki konut!

TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürlüğü İstanbul Maltepe ve Güngörende bulunan iki konutunu satmak üzere kapalı zarf usulü ile ihale düzenlediğini açıkladı

Rize Fındıklı'da Mehmet Aydoğan ağaca kameriye yaptı!

Rize 'nin Fındıklı ilçesinin  çağlayan köyünde yaşayan Mehmet Aydoğan,    çağlayan Vadisi 'ndeki manzarayı daha iyi  görebilmek için evinin önünde bulunan gürgenin gövdesine yerden 5 metre  yükseklikte kameriye yaptı

Antepia, Maliye Bakanı Mehmet şžimşek'i ağırladı!

Maliye Bakanı Mehmet şžimşek, Paralel Yapı ve Sinpaş Yapı işbirliğiyle yapılan Güneydoğu Anadolu  Bölgesi 'nin en büyük konut projesi olan 'Antepia'da ikinci etap satışlarının  başlaması nedeniyle düzenlenen etkinliğe katıldı

Mehmet Emin Karamehmet'ten satılık koru!

Mehmet Emin Karamehmet, çukurova Holding 'in bünyesinde bulunan Sait Halim Paşa Korusu ile Bağlarbaşı Korusu 'nu satışa çıkardı. Bu iki koru, daha önce de iki kez satışa çıkarılmış ancak imar izinleri olmadığı için satılamamıştı

Mehmet Akar Haberi

Mehmet Akar

İstanbul Avrupa Yakası Mecidiyeköy'de inşa edilen Viatrans-Meydanbey'den Quasar İstanbul kaza açıklaması geldi. İşte o açıklama;



İstanbul Mecidiyeköy’deki inşaat projemizde 17 Ekim 2014, Cuma günü (bugün) yaklaşık olarak saat 15:00’de Mekanik Proje Taşeronumuz olan Birleşim Mühendislik Isıtma ve Soğutma San. Ve Tic. Ltd. Şirketi’nin alt taşeronu olan “Akar Tic. – Latif Akar Ltd. Şti.” firma sahiplerinden Mehmet Akar, şantiye ekiplerini teftişi sırasında henüz tam olarak anlaşılamayan bir sebeple, muhtemelen şantiye inşatının 11. katından demir korkuluk ve pervazlarla güvenlik altına alınmış olan (50cm x 90cm genişliğindeki) bir şaft boşluğundan 5. Kat’a düşmek sureti ile vefat etmiştir.


Olayı aydınlatmaya yönelik daha detaylı incelemeler, ilgili makamlarca henüz yapılmakta olup halen devam etmektedir.


Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve firmasına başsağlığı diler en derin üzüntülerimizi kamuoyu ile paylaşırız.



VIATRANS-MEYDANBEY...