29 / 04 / 2024

Mehmet Akgül

Mehmet Akgül

M Akgül Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Akgül tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Ocak'ta Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, 1988 Sokak'ta kuruldu.

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Akgül tarafından kuruldu.

No97 İç Mimarlık İnşaat Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No97 İç Mimarlık İnşaat Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Batuhan Akgül ve Mehmet Bahadır Akgül ortaklığında kuruldu.

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Gül ve Haluk Gül ortaklığında kuruldu.

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi Maltepe'de Ecem Çifci ve Murat Aksak ortaklığında kuruldu.

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akgül ve Emine Akgül ortaklığında kuruldu.

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

Şeref Akgül, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Akgül bugün itibari ile görevinden istifa etti...

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketibugün Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Akgül Olgun, Kadir Dalbay ve Mehmet Akgül tarafından kuruldu.

Akdem Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdem Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Akgül ve Recep Demirel tarafından kuruldu. 

Akgüllü Yapı Malzemeleri Uygulama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limitede Şirketi kuruldu!

Akgüllü Yapı Malzemeleri Uygulama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limitede Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Resul Akgül tarafından kuruldu. 

Mehmet Akgül Haberi

Mehmet Akgül

M Akgül Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Akgül tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta kuruldu. 


M Akgül Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Hertürlü gayrimenkul satın almak kat karşılığı satın alınmış gayrimenkullerin sözleşmelerini devralmak bu kapsamda özel şahıs veya belediyelerle devir sözleşmeleri yapmak suretiyle iş merkezleri yapmak ve yönetmek kendi hissesine düşen gayrimenkulleri  satmak ve kiralamak katkarşılığı aldığı arsalar üzerinde  inşaat yapmak kat irtifakı kurmak işbu  gayrimenkuller üzerinde teminat ipoteği tesis etmek iskanlarını almak cins tashihleri yaptırmak A)Yurt içinde ve yurt dışında  her türlü bayındırlık  ve inşaat işleri yapmak,resmi ve özel ihalelere katılmak bunları inşaat ve taahhüt etmek proje kontrollük ve danışmanlık hizmetleri ile yurt içi  ve yurt dışında ihalelere katılmak mimarlık  mühendislik ve...