09 / 05 / 2024

mehmet ali yıldırımtürk

mehmet ali yıldırımtürk

Altın fiyatlarında yıl sonu tahminleri teker teker geliyor. Gram altın 1. 500 lira olacak diyen de var 2. 000 lira olacak diyen de… Ünlü altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ün yıl sonu tahmini ne; İşte detaylar…

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

Gram altında bu rakam ilk kez verildi! Yıl sonu bu rakamı görecek! Aklınızı başınızdan alacak! Acil bakın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, altın piyasasına yönelik açıklamalarda bulundu. Altında önümüzdeki dönemde bir geri çekilme olup olmayacağı konusunda birtakım değerlendirmelerde bulunan Yıldırımtürk, altının 2 bin TL’yi görebileceğini söyledi.

Altın piyasasının uzmanından öngörüler: Gram altın 2 bin TL'yi aşacak mı?

Altın piyasasının tanınmış isimlerinden olan Mehmet Ali Yıldırımtürk, para piyasaları alanındaki uzmanlığıyla biliniyor. Son zamanlarda yaptığı dikkatli analizler, altın fiyatlarının önemli bir yükselişe doğru ilerleyebileceğine işaret ediyor.

Uzman isimden üst üste korkutan sözler: ‘Bayramdan sonra dolar tam bu kadar olacak!’

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, doların seyrine yönelik açıklamalarda bulundu. Yıldırımtürk, “Bayramdan sonra dolar 25 TL olur” dedi.

1.500 TL tahmini! Uzman isim gram altın için tarih verdi

Altın fiyatlarında flaş yorum. Piyasa Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ten dikkat çeken bir tahmin geldi. İşte o tarih ve rakam...

Altın sahaların tozunu attırmaya geliyor! Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni senaryoyu açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta bankaların iflas kararlarıyla yükselişe geçerken, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise altında yeni senaryoyu açıkladı!

Altının uçuşa geçeceği tarih belli oldu! Peş peşe açıklanan tarihlerden sonra herkes altın almaya koştu!

Altın fiyatları hakkında uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Yatırımcıların yakından takip ettiği Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk'ten flaş bir açıklama geldi.

Altını olanlar düğün bayram edecek! Altın 60 TL biden artacak! Son tahmin yok artık dedirtti!

Altın fiyatları ile yakından ilgilenenlere, altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk'ten açıklama geldi. İşte detaylar!

Gram altın 1.250 TL olacak! Uzmanı resmen açıkladı! Bu haberi gören kuyumcuya ışınlanacak!

Altın ve finans piyasası uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, altın gram sayısının önce 1200 liraya, ardından 1250 liraya çıkacağını söyledi.

Gram altın 1.450 lira dolar 22 lira! Ünlü isimden flaş altın ve dolar açıklaması! Herkes gardını alsın!

Altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, gram altının 1450 lirayı doların ise 22 lirayı bulacağını iddia etti. Yıldırımtürk, aynı zamanda tarih de verdi. İşte detaylar…

Gram altın 900 lira mı oluyor? Tekrar o günlere dönüyor muyuz? Türkiye’nin ünlü ismi açıkladı!

Altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, altın ile ilgili vatandaşları ve yatırımcıları bilgilendirdi. Peki gram altın, tekrar 1.000 liranın altına düşecek mi? İşte detaylar…

Gram altın 900 lira olur mu? Ünlü ekonomist yanıtladı!

Altın fiyatlarında yaşanan sert dalgalanmalar yatırımcıları tedirgin ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk'ten yatırımcılara önemli tavsiyeler geldi.

Gram altın daha düşer mi? Uzman isimden çok net tahmin

Son günlerde oldukça hareketli bir grafik sergileyen altının gram fiyatı için Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni bir değerlendirme yaptı.

mehmet ali yıldırımtürk Haberi

mehmet ali yıldırımtürk

Gram altındaki yükseliş yatırımcıları tedirgin edip, uzmanlar tarafından araştırılırken, uzmanların 2022 Aralık ayı için altın fiyatlarında yaptığı tahminler korkuyor. Gram altın, ons ve dolar kurundaki sıçrayışa paralel değer kazanarak yükselişe geçti. Analistler ve uzmanlar, özellikle ABD’de açıklanan son kayıtların küresel resesyon ile ilgili endişeleri artırması ve buna paralel olarak ABD Merkez Bankası'nın (Fed) daha yavaş faiz artışına geçeceği beklentilerinin altına olan talebi desteklediğini ifade etti. 

29 Temmuz Cuma 1019 liradan işlem gören gram altının çıkacağını öngören uzmanlar, aralık ayı için ise çarpıcı tahminlerde bulundu. 

ALTIN ONS FİYATI BİR AYIN ZİRVESİNDE

Fed'in faizi ikinci kez 75 baz puan artırdığı temmuz ayıdaki FOMC toplantısının ardından konuşan Fed Başkanı Powell'ın endişe edildiği kadar şahin mesajlar vermemesi ABD dolarını düşürürken altına destek cümleleri kurdu. Powell'in faiz artırımlarının bir...