06 / 05 / 2024

Mehmet Alper Tuncer

Mehmet Alper Tuncer

DGZ Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık ve Reklam Hizmetleri Anonim Şirketi, Mehmet Alper Tuncer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Mehmet Alper Alptekin kimdir? İş hayatına ne iş yaparak başladı? Reysaş GYO’da hangi alanda görev yapıyor?

Mehmet Alper Alptekin, kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi yıllarda ABD’de eğitim aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Alper Alptekin ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Alper Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alper Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Mehmet Alper Çelik tarafından kuruldu.

Didim'deki Rum Ortodoks Kilisesi restore edilecek!

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Umut Tuncer yaptığı açıklamada, Didim ilçesindeki Rum Ortodoks Kilisesi'nin restorasyonun yapılarak turizme kazandırmayı planladıklarını belirtti.

Mood Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mood Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alper Sözkesen ve Saide Canlı ortaklığında kuruldu.

Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Alper Kaptanoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Filiz, Kadir Eke, Ümit Nuri Yıldız Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 172 milyon 687 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Dikilitaş'ta kuruldu.

Solid Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Solid Enerji Anonim Şirketi, Hasan Alper Tuncer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 16 Haziran' da Sarıyer, Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi' inde kuruldu.

Antun Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Antun Enerji Anonim Şirketi, Hasan Alper Tuncer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 16 Haziran' da Sarıyer, Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi' inde kuruldu.

Space Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Space Enerji Anonim Şirketi 12 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde, Hasan Alper Tuncer Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Doç.Dr. Mehmet Alper: Sign of the City Awards'ta doğru eserler seçildi!

ÖDÜL töreni ve törenin yapıldığı mekânın etkileyici olduğunu söyleyen Tures Mimarlık yetkilisi Doç.Dr. Mehmet Alper, "Jüri tarafından ödüle layık görülen eserler doğru seçimlerdi...

Mehmet Alper Kaya kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şube Üyesi Mehmet Alper Kaya kimdir? Mehmet Alper Kaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mehmet Alper Kaya 'nın biyografisi..

DGZ Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık ve Reklam Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

DGZ Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık ve Reklam Hizmetleri Anonim Şirketi, Mehmet Alper Tuncer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Mehmet Alper kimdir?

ÇEKÜL (Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı) Tasarım ve Uygulama Bölümü Başkanlığını yürüten Mehmet Alper kimdir? Mehmet Alper bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Mehmet Topal ve eşi, bebek için ev değiştirdi!

Geçtiğimiz yıl İspanya'nın Valencia takımına transfer olan Mehmet Topal, şimdilerde çok heyecanlı günler geçiriyor. Ünlü futbolcu ve 7 aylık hamile olan eşi Selda Topal, 'Mehmethan' adını verecekleri erkek bebekleri doğmadan önce evlerini değiştirdi

Mehmet Alper Tuncer Haberi

Mehmet Alper Tuncer
DGZ Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık ve Reklam Hizmetleri Anonim Şirketi, Mehmet Alper Tuncer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de kuruldu. 


DGZ Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık ve Reklam Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL 1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. İNŞAAT 7-İnşaat taahhüt ve...