02 / 05 / 2024

Mehmet Altun Ateş

Mehmet Altun Ateş

Sandilaç Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 19 Haziran'da kuruldu.

Sandilaç Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sandilaç Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 19 Haziran'da kuruldu.

Talha Altun Grup İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talha Altun Grup İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Talha Altun tarafından kuruldu.

Argeos Mühendislik Mimarlık Maden Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Argeos Mühendislik Mimarlık Maden Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de Mehmet Kerem Ateş tarafından kuruldu.

Hayırsever iş insanı okul inşası için Sultanbeyli’deki arsasını bağışladı! 

İstanbul Sultanbeyli'de Mehmet Altun isimli hayırsever yaklaşık 300 milyon değerindeki arsasını okul ve cami inşası için Milli Emlak Genel Müdürlüğüne bağışladı. 

Mehmet Ateş Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Ateş Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ateş tarafından kuruldu.

Altun Grup Yapı Endüstrisi Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Grup Yapı Endüstrisi Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Altun tarafından kuruldu. 

Ümraniye'deki metro inşaatındaki göçükte dinamit şüphesi!

Dudullu-Bostancı metro inşaat sahasının da olduğu caddede meydana gelen göçük sonrası 2 kişi hayatını kaybetmişti. Göçük altında kalan Mehmet Altun ve Güray Halat'ın daha önce yakınlarına “Dinamit patlamaları duyuyoruz ve çok korkuyoruz” dediği iddia edildi.

Aydın Mehmet Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Mehmet Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ateşok ve Aydın Duyar ortaklığında kuruldu. 

Şanlıurfa'daki hastane binaları işlev kazanmalı!

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Altun kapatılan çocuk ve doğum hastaneleriyle ilgili olarak esnafın ve vatandaşların durumunun göz önünde bulundurulması gerektiğini vurguladı.

Yozgat Boğazlıyan'a öğrenci yurdu inşa edilecek!

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesine Avukat Mehmet Altun tarafından 100 kişilik modern kız öğrenci yurdu yaptırılacak. Altun, ''Yurdun bu yılın sonu veya önümüzdeki yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor" dedi.

Mehmet Kesimoğlu: Kırklareli Otogarı taşınacak!

Kakava Ateşi’nin yandığı Kırklareli’nin CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Yurt Gazetesi yazarı olan Ersu Hızır ile söyleşi gerçekleştirdi. Kesimoğlu, kentin acil ihtiyacı olan projelerini anlattı.

EMT Mühendislik İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EMT Mühendislik İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Altun, Evren Yılmaz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

TOKİ Maşuk konutlarında sona yaklaşılıyor!

Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun yaptığı açıklamada ”Geçtiğimiz günlerde TOKİ kura çekimini gerçekleştirecekti. Ocak ayına ertelendi. Bu ay içerisinde yetkililer bizi bilgilendirecek" dedi

ZTA İnşaat Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

ZTA İnşaat Yönetim Anonim Şirketi, Mehmet Altun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık 2014 tarihinde Küçükçekmece, Atakent Mahallesi, Yanyol Caddesi'nde kuruldu.

Mehmet Altun Ateş Haberi

Mehmet Altun Ateş

Sandilaç Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 19 Haziran'da kuruldu. Sandilaç Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer...