09 / 05 / 2024

mehmet altunören öldü

mehmet altunören öldü

Adana eşrafından inşaat sektöründe birçok ileri gelen saygıdeğer iş projeyle ismi anılan Mehmet Altunören vefat etmiştir. Mehmet Altunören' i toprağa Altunören Şirketler Grubu verecek.

Bakan Özhaseki açıkladı: Türkiye'de hareketli 485 fay hattı var! Evler buna göre yapılmalı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, katıldığı bir açılışta deprem ve kentsel dönüşümle ilgili konuştu. Türkiye'de hareketli 485 fay hattı olduğunu aktaran Özhaseki, konutların buna göre inşa edilmesi gerektiğini söyledi. 

Fbm Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Fbm Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Çatalca'da 60 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Akif Yıldız tarafından kuruldu.

Gram altında bu rakam ilk kez verildi! Yıl sonu bu rakamı görecek! Aklınızı başınızdan alacak! Acil bakın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, altın piyasasına yönelik açıklamalarda bulundu. Altında önümüzdeki dönemde bir geri çekilme olup olmayacağı konusunda birtakım değerlendirmelerde bulunan Yıldırımtürk, altının 2 bin TL’yi görebileceğini söyledi.

Altın piyasasının uzmanından öngörüler: Gram altın 2 bin TL'yi aşacak mı?

Altın piyasasının tanınmış isimlerinden olan Mehmet Ali Yıldırımtürk, para piyasaları alanındaki uzmanlığıyla biliniyor. Son zamanlarda yaptığı dikkatli analizler, altın fiyatlarının önemli bir yükselişe doğru ilerleyebileceğine işaret ediyor.

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Uzman isimden üst üste korkutan sözler: ‘Bayramdan sonra dolar tam bu kadar olacak!’

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, doların seyrine yönelik açıklamalarda bulundu. Yıldırımtürk, “Bayramdan sonra dolar 25 TL olur” dedi.

1.500 TL tahmini! Uzman isim gram altın için tarih verdi

Altın fiyatlarında flaş yorum. Piyasa Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ten dikkat çeken bir tahmin geldi. İşte o tarih ve rakam...

Altın sahaların tozunu attırmaya geliyor! Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni senaryoyu açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta bankaların iflas kararlarıyla yükselişe geçerken, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise altında yeni senaryoyu açıkladı!

Altının uçuşa geçeceği tarih belli oldu! Peş peşe açıklanan tarihlerden sonra herkes altın almaya koştu!

Altın fiyatları hakkında uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Yatırımcıların yakından takip ettiği Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk'ten flaş bir açıklama geldi.

Altını olanlar düğün bayram edecek! Altın 60 TL biden artacak! Son tahmin yok artık dedirtti!

Altın fiyatları ile yakından ilgilenenlere, altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk'ten açıklama geldi. İşte detaylar!

Gram altın 1.250 TL olacak! Uzmanı resmen açıkladı! Bu haberi gören kuyumcuya ışınlanacak!

Altın ve finans piyasası uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, altın gram sayısının önce 1200 liraya, ardından 1250 liraya çıkacağını söyledi.

Gümüş fırladı! Gümüş yatırımcıları bayram edecek! Bu rakamları gören çıldırdı! Gümüşü olan acil çok acil bakın

Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde resmen fırladı. Uzun zamandır bu seviyelerin görülmediği gümüşte, yatırımcılar bayram edecek. Gümüş olanlar acil çok acil bu rakamlara bakın. İşte 4 Kasım 2022 gümüş alış satış fiyatları.

Gram altın 1.450 lira dolar 22 lira! Ünlü isimden flaş altın ve dolar açıklaması! Herkes gardını alsın!

Altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, gram altının 1450 lirayı doların ise 22 lirayı bulacağını iddia etti. Yıldırımtürk, aynı zamanda tarih de verdi. İşte detaylar…

mehmet altunören öldü Haberi

mehmet altunören öldü


Adana eşrafından bölgemizin inşaat sektöründe birçok ileri gelen saygıdeğer iş projeyle ismi anılan Altunören adamlarından Mehmet Mersin Merkez Şehir Altunören vefat etmiştir. Mezarlığında toprağa Altunören Şirketler Grubu verilecek. Altunören Şirketler kurucusu ve Yönetim Kurulu Grubu altında Altunay Plastik, Başkanı Sayın Altunören Altunören İnşaat, Altunören Adana Başkent Hastanesinde Kuyumculuk, Ören ki yaşam mücadelesini Mücevherat ve Örsal İnşaat ve kaybetti. Bölgemizde başarılı Kuyumculuk gibi isimlerin işlere imza atan özellikle kurucusudur. 


Posta Çukurova...