28 / 04 / 2024

Mehmet Arpacı Ankara

Mehmet Arpacı Ankara

Atakule GYO Genel Müdürü Mehmet Arpacı kimdir? Mehmet Arpacı nereden mezun? Mehmet Arpacı, Atakule GYO'dan önce hangi firmalarda görev aldı? İşte Mehmet Arpacı biyografisi, özgeçmişi...

Ankara'da taksi ücretlerine zam yapıldı! İndi bindi 75 Türk Lirası oldu...

Ankara Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yiğiner, Ankara'da taksi ücretlerine zam geldiğini belirtti. Buna göre, yeni tarife bugünden itibaren geçerli olacağı açıklandı.

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Mehmet Arpacı nereden mezundur? Mehmet Arpacı evli mi?

Mehmet Arpacı kimdir? Mehmet Arpacı’nın mesleği nedir? Mehmet Arpacı nereden mezundur? İşte detaylar!

Ekonominin patronları değişecek mi? İşte Ankara kulislerini hareketlendiren o iddialar

Geçtiğimiz hafta Mehmet Şimşek'in bir açılışta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yan yana gelmesi kulisleri hareketlendirmişti. Peki Ankara kulislerinde söylentiler duruldu mu? İşte ekonomi yönetimi ile ilgili dikkat çeken iddia

Rubyfors İnşaat Turizm Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rubyfors İnşaat Turizm Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Betül Gürkan, Mehmet Arpacı ve Özgür Elver ortaklığında kuruldu.

Atakule GYO Yönetim Kurulu üyelerini belirledi!

Atakule GYO tarafından gerçekleştirilen 2021 hesap dönemi olağan genel kurul toplantısı kapsamında; şirketin yönetim kurulu üyeliklerine, bir yıl süre ile İsmail Tarman, Murat Tarman, Mustafa Tarman, Funda Tacir ve Mehmet Arpacı seçildi.

Ankara-Kayseri YHT projesinin sözleşmesi haftaya imzalanacak!

Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Proje çalışmalarının bitirildiğine dikkat çeken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, “Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan kredi onayı alındı ve müjde veriyorum ihalesi yapıldı. Haftaya sözleşme imzalanacak” diye konuştu. 

Saldıray Sökmen, Atakule GYO Genel Müdürü oldu!

Atakule GYO Genel Müdürü Mehmet Arpacı'nın Genel Müdürlük görevinin 31 Aralık 2021 tarihi itibariyle sona ermesine ve Saldıray Sökmen'in Genel Müdürlük görevine atanmasına karar verildi. 

Kayseri-Ankara hızlı tren hattı projesi için kredi görüşmeleri tamamlanıyor!

Kayseri Ankara arasında hızlı tren hattı projesine yönelik açıklamaya yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, projeye yönelik açıklamalarda bulundu.

Ankara'da Hallaçlı Mehmet Ağa Konağı restore edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gölbaşı'nda bulunan Hallaçlı Mehmet Ağa Konağını restore edecek.

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Ankara Büyükşehir'den Altındağ’ın gençlik merkezine mühür!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Altındağ Belediyesi’nin Karacaören Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi ile aynı yerde inşa edilen Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı mühürlendi. 

Şanlıurfa Haliliye'ye 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ankara’da yoğun görüşmelerin ardından Devteyşti ve Süleymaniye Millet Bahçesi ile yıllardır çözüm bekleyen Yeşildirek Mahallesi kentsel dönüşüm projelerine başlayacaklarının müjdesini verdi.

Mehmet Arpacı Ankara Haberi

Mehmet Arpacı Ankara

Mehmet Arpacı kimdir?


Atakule GYO Genel Müdürü 1974 yılında Ankara’da doğan Arpacı, ilk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida Eyaletinde bulunan Eckerd College’da Uluslararası İşletme Lisans programını dereceyle bitirdikten sonra Florida Metropolitan University’de İşletme dalında yüksek lisans (MBA) yaptı.


Yüksek lisans çalışmalarında, Pazarlama, Organizasyon ve Uluslararası İş İdaresi dallarında uzmanlaşan Arpacı, profesyonel kariyerine Enerji ve Gayrimenkul alanlarında çeşitli yöneticilik pozisyonları üstlenerek başladı. 1999-2001 yılları arasında Bilmer A.Ş. de ‘Pazarlama Müdürü’ olarak görev alan Mehmet Arpacı, 2001 - 2010 yılları arasında Çalık Holding’te ‘Satınalma Müdürlüğü’ ve ‘Enerji Ticareti Koordinatörlüğü’ görevlerinde bulundu. Bahsi geçen sektörlerde kısa sürede sözüne ve birikimine güven duyulan bir isim olarak kabul gören Mehmet Arpacı enerji sektöründe önemli bir oluşum olarak bilinen ‘Global Enerji Derneği’nin...