30 / 04 / 2024

Mehmet Ata Yalkılday

Mehmet Ata Yalkılday

Tomruk Evler Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 27 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Tuzla'da, Mehmet Ata Yalkılday, Burak Yalkılday, İbrahim Umut ortaklığında kuruldu.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de ortağıydı... Watergarden AVM yabancı bankanın oldu! 

Ortakları arasında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de yer aldığı Ataşehir’deki Watergarden Alışveriş Merkezi'nin tek sahibi Albaraka Türk Katılım bankası oldu.

Çemsan İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Limited kuruldu!

Çemsan İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ata tarafından kuruldu.

4gen Plus Yapı Malzemeleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4gen Plus Yapı Malzemeleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ataş tarafından kuruldu.

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji  Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji  Anonim Şirketi bugün Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Acar,  Kamil Özdağ, Mehmet Ata Acar ve Samed Özdağ  tarafından kuruldu.

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Acar, Kamil Özdağ, Mehmet Ata Acar ve Samed Özdağ ortaklığında kuruldu.

Bab Emlak Turizm Tekstil İnşaat Akaryakıt Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bab Emlak Turizm Tekstil İnşaat Akaryakıt Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ata Paçalı ve Abdülkerim Paçalı ortaklığında kuruldu.

ZFS Ata Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZFS Ata Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bilen tarafından kuruldu.

Diren Otomotiv Gıda İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diren Otomotiv Gıda İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Çelebi ve Mehmet Ata Sırdaş ortaklığında kuruldu. 

Hisar Ata Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hisar Ata Grup İnşaat Limited Şirketi Mehmet Bilen ve Mahip Polat ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fiberty İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fiberty İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Mehmet Ataç, Fırat Erzen, Hasan Ekmen ve Rıdvan Çelik imzasıyla kuruldu.

Yunusemre kentsel dönüşüm ofisinin yapımına başlandı!

Yunusemre Belediyesi, Laleli Pazaryeri altında hizmet verecek kentsel dönüşüm ofisinin yapımına başladı. Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Ata, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Heaven Garden: Ataş İnşaat'tan Sarıçam'a yeni proje!

1992 yıllında okul hayatı devam ederken eline ilk malasını alıp Adana'nın saygın müteahhitlerin işlerini yapmaya başlıyan Mehmet Ataş, yıllar içerisinde çıraklıktan ustalığa, ustalıktan müteahhitliğe kademe kademe yıllar içeresinde yükselmiştir.

Mehmet Ata Yalkılday Haberi

Mehmet Ata Yalkılday

Tomruk Evler Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye bedeli ile 27 Şubat 2015'te, Mehmet Ata Yalkılday, Burak Yalkılday, İbrahim Umut ortaklığında kuruldu.


Tomruk Evler Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirketin başlıca maksat ve konusu: 1-İşlenmiş ve işlenmemiş her türlü orman ürünleri , tomruk , kereste ve diğer  ürünleri yurt dışından ithal etmek , işlemek ve işlenmiş veya işlenmemiş  olarak satışını yapmak, ithal ve ihraç etmek, 2-İthal edilen  veya satın alınan tomruk  , kereste ve ahşap malzemeleri kullanarak ve işleyerek ,  ev ,otel , hayvan barınağı , turistik tesis  inşa etmek ve kurmak, 3-Kamudan ,tüzel kişiliklerden veya şahıslardan her türlü  arazi kiralamak , satın  almak , üzerine bina tesis otel ve diğer yapıları...