02 / 05 / 2024

Mehmet Balcı kırklareli

Mehmet Balcı kırklareli

Kırklareli Kofçaz Belediye Başkanı Mehmet Balcı kimdir? Mehmet Balcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Balcı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Balcı...

Kırklareli Vize'deki Monopetra Otel ve arsası satılıyor! İhalesi 17 Temmuz'da! 

Kırklareli Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli ili, Vize ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası satılıyor. Peki Vize'de yer alan Monopetra Otel'in ve arsasının fiyatı ne kadar? 

Kırklareli Tophane-i Amiriye restore edilecek!

Kırklareli'de Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethinde savaşta kullanılan topların döküldüğü, Osmanlı'dan kalma Tophane-i Amiriye (Fatih dökümhanesi) restore edilip turizme açılacak.

Mehmet Siyam Kesimoğlu: Kırklareli Gar ihalesi iptal edilmeli!

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, TCDD tarafından kiralamaya çıkarılan gar binası ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Kırklareli Vize'de 10 yıllığına kiralık işyeri!

Kırklareli Vize Belediyesi, Mehmet Akif Mahallesi'ndeki işyeri ihalesi 31 Ekim'de saat 14.00'te yapılacak..

Kırklareli'ye katlı otopark projesi geliyor!

Kırklareli genelinde yaşanan park sorunu çözüme kavuşuyor. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, bölgede hayata geçecek katlı otopark projesine ilk kazmanın vurulduğunu açıkladı.

Kırklareli'de Atatürk Evi inşa ediliyor!

Atatürk'ün Selanik'te doğduğu evin aynısı Kırklareli'nde inşa ediliyor. CHP'li Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, ''Kısa bir sürede tamamlayıp müzemizi hizmete açacağız'' dedi.

Kırklareli su arıtma tesisinin revizyon çalışmaları tam gaz!

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, içme suyu arıtma tesislerinde süren tadilat çalışmalarını yerinde inceledi. Kesimoğlu, ''Kırklareli’nin bu çalışma ile 30 yıl su ile alakalı sorun yaşamayacak'' dedi.

Kırklareli İnci Dere projesi çalışmalarına hız verildi!

Kırklareli Belediyesi İnci Dere Projesi’ni hayata geçirme çalışmalarına hız verdi. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, daire müdürleri ile birlikte projeyi uygulamak istedikleri bölgelerde incelemelerde bulundu.

Kırklareli’ne Atatürk Evi inşa edilecek!

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, kentin çehresini değiştirecek projelerini anlatmayı sürdürüyor. Kesimoğlu’nun Kırklareli’ne kazandıracağı projeleden birisi de Atatürk’ün Selanik’te doğduğu evin aynısını yaptırmak.

Mehmet Kesimoğlu: Kırklareli Otogarı taşınacak!

Kakava Ateşi’nin yandığı Kırklareli’nin CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Yurt Gazetesi yazarı olan Ersu Hızır ile söyleşi gerçekleştirdi. Kesimoğlu, kentin acil ihtiyacı olan projelerini anlattı.

Kırklareli Şehit Er Şevket Topal Belde Evi açıldı!

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Ahmetbey beldesinde belediye tarafından yaptırılan Şehit Er Şevket Topal Belde Evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Bahri Kılıç vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi'nden mezun olan Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Bahri Kılıç vefat etti. Kılıç'ın 1953'lü sınıf arkadaşları taziye ilanı yayınlattı.

Kırklareli Babaeski'de 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Babaeski Belediye Başkanlığı, Kırklareli İli, Babaeski İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Mehmet Balcı kırklareli Haberi

Mehmet Balcı kırklareli

Mehmet Balcı kimdir?

Mehmet Balcı, 03.03.1967 yılında Kofçaz’da doğdu. İlk ve Ortaokulu Kofçaz İlçesinde bitirdikten sonra 1981 yılında sınavında başarılı olduğu İstanbul Halkalı Ziraat Meslek Lisesinden 1985 yılında Ziraat Teknisyeni olarak Mezun oldu. 1987 – 1988 yılları arasında 18 ay olarak askerlik görevini İzmir Narlıdere İstihkâm Okulu ve Er Eğitim Merkezi Komutanlığında çavuş olarak yaptı.


1989 yılında Kırklareli Devlet Su İşleri Müdürlüğünde 6 ay süreliğine geçici işçi olarak meslek hayatına başladı. 1990 yılında Şanlıurfa Tarım İl Müdürlüğüne Ziraat Teknisyeni olarak atandı ve 3 yıl süre ile Şanlıurfa Tarım İl Müdürlüğünde görev yaptı. 1993 yılında Kırklareli İl Tarım Müdürlüğü’ne atandı. 


Kırklareli atandıktan sonra Tekirdağ Üniversitesi Kırklareli Meslek Yüksek Okulu Süt ve Süt Ürünleri bölümünü bitirerek tekniker olarak mezun oldu. 1995 yılında kurucu üye...