02 / 05 / 2024

Mehmet Balcı kofçaz belediyesi

Mehmet Balcı kofçaz belediyesi

Kırklareli Kofçaz Belediye Başkanı Mehmet Balcı kimdir? Mehmet Balcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Balcı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Balcı...

Borsacılar Avrupakent GYO'daki yüzde 10'luk iskontoyu az buldu!

Mescomedia Genel Müdürü ve borsacı Mehmet Mescioğlu, X sosyal medya hesabından Avrupakent GYO'nun halka arzında yüzde 10 iskontonun çok az olduğuna dikkat çekti. İşte Mescioğlu'nun o paylaşımı ve yapılan yorumlar...

TOKİ Kırklareli Kofçaz’da 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanı dar gelirlinin yüzünü güldüren TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Peki, TOKİ Kırklareli Kofçaz Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

İstanbul Boğazı'ndaki yalılarla ilgili korkunç iddia!

TBMM İklim Araştırma Komisyonu'nda korkunç iddialarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, İstanbul Boğazı'ndaki yalıların sular altında kalabileceğini söyledi. 

Helmut Sachers, 5 yılda en az 5 şube açacak! 

Kahve markası Helmut Sachers, ABD'den Kanada'ya, Japonya’dan Katar'a kadar 39 ülkede faaliyet gösteriyor. Türkiye'de de büyümeyi hedeflediklerini belirten CEO Mehmet Çolak, "5 yılda en az 5 şube açmayı planlıyoruz" dedi...

Kofçaz Yapı Malzemeleri Kimya Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kofçaz Yapı Malzemeleri Kimya Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Suat Ukal tarafından kuruldu. 

Kırklareli Merkez'deki arsa 6.2 milyon TL'ye yeniden satışta! 

Kırklareli Belediyesi, Merkez Camikebir Mahallesi Kofçaz Asfaltı Mevkiide yer alan arsayı yeniden satışa çıkardı. İhale 5 Kasım'da yapılacak.. 

Kaçak bina yapan en az 2 yıl içeri girmeli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Kaçak yapı yapan da yaptıran da en az iki sene içeri girmeli" dedi...

İstanbul Boğazı'nda tavizsiz uygulama gerekiyor!

İstanbul Boğazı'nda bir tanker, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü altında yer alan Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na çarptı ve büyük hasar meydana geldi...

AFAD Başkanı: Az hasarlı evlerine girmesinler!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum AFAD Başkanı Mehmet Halis Bilden, Çanakkale'de meydana gelen depremlere ilişkin, "Vatandaşlarımız kesinlikle bizden bilgi almadıkları sürece hasarlı, az hasarlı evlerine asla girmesinler." dedi.

Mehmet Özhaseki'den, Kabataş Meydan projesine açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kabataş Meydan Düzenlemesi Projesi çerçevesinde Boğaz’ın doldurulacak olmasına yönelik eleştirilere cevap verdi.

Mehmet Özhaseki: Kentsel dönüşümü hızlandırmalıyız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, bilim adamlarına göre İstanbul'da 10 yıl içerisinde en az 7 şiddetinde deprem olacağı belirterek, "Bizim en az 25-30 milyonu ilgilendirecek kadar bir hızla 3-5 sene içerisinde bu kentsel dönüşümü yapmamız icap ediyor" dedi.

Mehmet Özhaseki: Türkiye'de kentsel dönüşüm hızlandırılacak!

Türkiye’de halen 3 milyon 100 bin kişiyi ilgilendiren bir alanda kentsel dönüşüm çalışması yapıldığına değinen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, bu rakamın çok az olduğunu, en az 30 milyon nüfusun yaşadığı yeri dönüştürme ihtiyacı bulunduğunu ifade etti.

Sur'daki az hasarlı mahaller yerinde yapılanmalı!

Sur Cemal Yılmaz Mahallesi Muhtarı Koçero Topdemir, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin, Sur’daki 3 seçeneği kabul etmediklerini ifade ederek, az hasarlı mahallerde yerinde yapılandırma istediklerini vurguladı.

Mehmet Balcı kofçaz belediyesi Haberi

Mehmet Balcı kofçaz belediyesi

Mehmet Balcı kimdir?

Mehmet Balcı, 03.03.1967 yılında Kofçaz’da doğdu. İlk ve Ortaokulu Kofçaz İlçesinde bitirdikten sonra 1981 yılında sınavında başarılı olduğu İstanbul Halkalı Ziraat Meslek Lisesinden 1985 yılında Ziraat Teknisyeni olarak Mezun oldu. 1987 – 1988 yılları arasında 18 ay olarak askerlik görevini İzmir Narlıdere İstihkâm Okulu ve Er Eğitim Merkezi Komutanlığında çavuş olarak yaptı.


1989 yılında Kırklareli Devlet Su İşleri Müdürlüğünde 6 ay süreliğine geçici işçi olarak meslek hayatına başladı. 1990 yılında Şanlıurfa Tarım İl Müdürlüğüne Ziraat Teknisyeni olarak atandı ve 3 yıl süre ile Şanlıurfa Tarım İl Müdürlüğünde görev yaptı. 1993 yılında Kırklareli İl Tarım Müdürlüğü’ne atandı. 


Kırklareli atandıktan sonra Tekirdağ Üniversitesi Kırklareli Meslek Yüksek Okulu Süt ve Süt Ürünleri bölümünü bitirerek tekniker olarak mezun oldu. 1995 yılında kurucu üye...