21 / 05 / 2024

mehmet batu mühendislik

mehmet batu mühendislik

Etika Mim. Müh. İnş. Dan. Gyr. Değ. İş Sağ. ve Güv. San. ve Tic. Ltd. Şti. ve Mehmet Batu Müh. Müş. Doğ. İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti’ye verilen “Riskli Yapı Tespiti Lisans Belgesi” verildi.

MEA Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

MEA Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Akbulut tarafından kuruldu...

Meo İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meo İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Durmuş Onur Sönmez, Mehmet Yalçın ve Metin Bozkurt tarafından kuruldu...

Mbo Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbo Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile Arnavutköy'de Burak Temel, Mehmet Uncu ve Onur Güde ortaklığında kuruldu.

Jaka Enerji Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Jaka Enerji Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Öztürk tarafından kuruldu. 

Baltacı Mühendislik Hizmetleri İnşaat Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Baltacı Mühendislik Hizmetleri İnşaat Eğitim Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akif   Baltacı tarafından kuruldu. 

Keleşler Mühendislik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşler Mühendislik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keleş tarafından kuruldu. 

Global 1995 Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global 1995 Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaue bedeli ile Mehmet Özkul tarafından kuruldu. 

Vemaksan Makine Mühendislik Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vemaksan Makine Mühendislik Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Halit İslamoğlu ve Ensar Ayyıldız ortaklığında kuruldu. 

Sona Mühendislik Müşavirlik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sona Mühendislik Müşavirlik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Şeyhismailoğlu tarafından kuruldu. 

Eralp Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eralp Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 300 bin TL sermaye bedel ile Mehmet Arif Eralp tarafından kuruldu. 

Ms Cephe Sistemleri Yapı Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ms Cephe Sistemleri Yapı Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Soner  Gemici ve Şebnem Özösken tarafından kuruldu. 

Eddf Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Eddf Mühendislik Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Neyzi tarafından kuruldu. 

Kalif Mimarlık Mühendislik Proje Yapı Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalif Mimarlık Mühendislik Proje Yapı Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Onur Şahin, Haluk Değirmenci ve Mehmet Hacıosmanoğlu ortaklığında kuruldu. 

mehmet batu mühendislik Haberi

mehmet batu mühendislik


6306 sayılı “Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun” kapsamında Bakanlığımızca Lisanslandırılan Etika Mim. Müh. İnş. Dan. Gyr. Değ. İş Sağ. ve Güv. San. ve Tic. Ltd. Şti. ve Mehmet Batu Müh. Müş. Doğ. İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti’ye verilen “Riskli Yapı Tespiti Lisans Belgesi” Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Şube Müdürü M.İskender Özdemir tarafından Etika Mim. Müh. İnş. Dan. Gyr. Değ. İş Sağ. Ve Güv. San. Ve Tic. Ltd. Şti. yetkilisi Erhun E.OSKAY ve Mehmet Batu Müh. Müş. Doğ. İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti. yetkilisi  Mahir BATU’ya 25 Mart 2015 tarihinde teslim...