08 / 05 / 2024

Mehmet Bayır

Mehmet Bayır

Bayırlar Bizimyapı İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Canip Bayır ve Mehmet Bayır ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Sancaktepe, Atatürk Mahallesi, Uysal Caddesi'nde kuruldu.

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

İmara açılmak istenen Sarıyer'deki Hacı Osman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı!

Doğal sit alanı statüsünü düşürerek imara açılmak istenen Sarıyer’deki Hacıosman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı geldi. 

Menteş Group İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Menteş Group İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sabır Menteş tarafından kuruldu.

Wesha Yapı Ve Kimyasal Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wesha Yapı Ve Kimyasal Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 700 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Bayır tarafından kuruldu.

Bem Motors Oto Ekspertiz Limited Şirketi kuruldu!

Bem Motors Oto Ekspertiz Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Ufuk Hilaloğlu, Mehmet Bahadır Ceyhan ve Mehmet Metehan Soysal ortaklığında kuruldu.

Miraz Internatıonal Travel Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Miraz Internatıonal Travel Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 100.000,00  TL sermaye ile Onurcan Bayır tarafından kuruldu.

Çevre dostu jeep Renegade ile dağ bayır size engel olamayacak! 

jeep Renegade'nin sürüş modları EC Cazip versiyonu, sürüş modu seçenekleri sunar. Bu modlar, sürüş koşullarına ve tercihlere göre motor performansını ve yakıt tüketimini optimize eder. İşte 03 Haziran 2023 fiyat listesi

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alpay Çepni, Nurettin Öztürk, Mehmet Gür ve Mustafa Gür ortaklığında kuruldu.

Belediye 6 adet iş yeri ve 1 adet akaryakıt istasyonu satacak!

Karabük Belediye Başkanlığı, Karabük Bayır Mahallesi'nde yer alan 6 adet iş yeri ve 1 adet akaryakıt istasyonunu satışa çıkardı. 

Commonlab Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Commonlab Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Aydın Çağbayır tarafından kuruldu.

Bng Internatıonal İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bng Internatıonal İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de Günay Hüsnü Atay ve Mehmet Bahadır Atay ortaklığında  kuruldu.

Karabük Belediyesi'nden büyük fırsat! 3 adet iş yeri satıyor!

Karabük Belediye Başkanlığı, Karabük Bayır Mahallesi'nde yer alan 3 adet iş yerini satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Klt İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klt İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Mehmet Kırılmaz tarafından kuruldu.

Mehmet Bayır Haberi

Mehmet Bayır

Bayırlar Bizimyapı İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Canip Bayır ve Mehmet Bayır ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Sancaktepe, Atatürk Mahallesi, Uysal Caddesi'nde kuruldu. 

Bayırlar Bizimyapı İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat -Şirket yurt içinde ve yurt dışında her nevi toplu veya münferit konut,işyeri, bina,okul, depo, yol, köprü, hastane, otel, motel, han, çarşı,lokanta, dispanser,park, dinlenme ve eğlence yerleri, kültür ve fuar alanları, içme suyu ve kanalizasyon inşaatları, sulama tesisleri, prefabrik ve ahşap ev yapımı askeri tesisler, peyzaj, yol, tretuvar, hafriyat vb. olmak üzere her türlü bayındırlık yapı ve tesislerin yapımını taahhüt ederek inşa, tesis eder ve işletmesini yapar Şirket yurt içinde ve yurt dışında kamu, özel kuruluşlara ait, her türlü inşaat ve taahhüt işine...