05 / 05 / 2024

Mehmet Bayraktar miami projesi

Mehmet Bayraktar miami projesi

Mehmet Bayraktar, Miami'de 1 milyar dolarlık bir mega yat limanı, rezidans, otel ve alışveriş merkezi projesinin sahibi ve Flagstone Property'nin patronu. Yaklaşık 10 yıldır Miami'de yaşıyor.

Byotell İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Byotell İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 12 milyon 531 bin 930,62 TL sermaye bedeli ile Mehmet Bayraktar, Mahmut Bayraktar ve Mehmet Sami Akbülbül ortaklığında kuruldu.

İzzetabad Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İzzetabad Gayrimenkul Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 5 milyon 810 bin 372 TL sermaye bedeli ile Mustafa Bayraktar, Bahaettin Tatoğlu, Mehmet Bayraktar ve Betül Bayraktar ortaklığında kuruldu. 

Bayraktar Savunma Sanayi İnşaat Ve Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Savunma Sanayi İnşaat Ve Makina Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Güleryüz tarafından kuruldu.

Bayraktar Solo Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Solo Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Bayraktar tarafından kuruldu.

Bayraktar Solo Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Solo Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Mehmet Bayraktar tarafından kuruldu.

Bayraktar Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraktar Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mustafa Bayraktar, Bahaettin Tatoğlu, Mehmet Bayraktar, Mehmet Gürel Kapani ve Mustafa Salih Eser ortaklığında kuruldu.

H Bayraktar Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

H Bayraktar Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mustafa Bayraktar, Bahaettin Tatoğlu, Mehmet Bayraktar, Betül Bayraktar, Selim Kan Karaşıklı ve Mustafa Salih Eser ortaklığında kuruldu.

Vakıflar Kanunu’nun 30. maddesi kapsamında Gezi Parkı'nın devri mümkün mü?

Vakıflar Kanunu’nun 30. maddesi kapsamında Gezi Parkı'nın bir vakfın mülkiyetine geçmesi doğru mu? Avukat Mehmet Bayraktar anlattı...

Kadir Yiğit Bayraktar vefat etti!

İTO 16. dönem Emlak Müşavirleri Meclis Üyesi Hacı Mehmet Bayraktar'ın yeğeni Kadir Yiğit Bayraktar vefat etti.

Ant Yapı gözünü Londra ve Miami'ye dikti!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay "Londra'da daha fazla taahhüt işiyle beraber proje geliştirmeyi hedefliyoruz. Amerika-Miami'de kurduğumuz şirket ile de taahhüt işlerine, bu yeni pazarda başlamak da bir başka yeni yıl hedefimiz" dedi.

Talas Halil Bayraktar Camisi'nin temeli atıldı!

Talas ilçesinde İzzet Bayraktar tarafından yaptırılacak Halil Bayraktar Camisi'nin temeli atıldı. AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki törende, İzzet Bayraktar'a yaptığı hayırlar dolayısıyla teşekkür etti.

Amasya Park Alışveriş Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

Amasya Park Alışveriş Merkezi Anonim Şirketi, Mehmet Bayraktar Yönetim Kurulu Başkanlığı, Murat Bayraktar, Mustafa Bayraktar Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyar 64 bin 929 TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Kadıköy'de kuruldu.

Mehmet Bayraktar: Ofis yatırımı kısa sürede kazandırıyor!

İnşaat sektöründe yatırımcılar, yüzlerini kazandıracak projelere çevirdi. Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar, "Ofislere yatırım kısa sürede kazanç sağlıyor" dedi.

Mehmet Bayraktar miami projesi Haberi

Mehmet Bayraktar miami projesi

Türkiye'de neler oluyor? Bu soruyu Amerikalı bir emlak danışmanı Bayraktar Holding'in kurucusu Hüseyin Bayraktar'ın oğlu Mehmet Bayraktar'a soruyor. Bayraktar, Miami'de 1 milyar dolarlık bir mega yat limanı, rezidans, otel ve alışveriş merkezi projesinin sahibi ve Flagstone Property'nin patronu. Yaklaşık 10 yıldır Miami'de yaşıyor.


Emlak danışmanı, Miami'de emlak piyasasını da alt üst eden krizden önce, Türklerin gelip 100-150 bin dolarlık dairelere baktığını ve alıp almamakta da tereddüt ettiğini hatırlatarak, "Oysa şimdi emlak satın almak için gelen Türklerin hepsi 1 milyon doların üzerindeki evlerle ilgileniyor. Müthiş bir zenginleşme olmuş" diyor. Açıkçası bu izlenimi sadece ABD'li emlak danışmanından da duymuyoruz. ABD'de birçok ünlü ismin ev satın almasına aracılık eden ve 22 yıldır Miami'de yaşayan Nurdan Yıldırım da teyit ediyor.

Kriz döneminde Miami'de 28 bin...