07 / 07 / 2024

Mehmet Beşli

Mehmet Beşli

Çağla Restorasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Beşli, Emre Şahin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Ümraniye, Madenler Mahallesi'nde kuruldu.

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları! Beşli gremse ne kadar? Tam altın kaç lira? 20 Mayıs 2024 altın fiyatları

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Altın yatırımcıları güncel altın fiyatlarını takip ediyor. Beşli gremse ne kadar? Tam altın kaç lira? 20 Mayıs 2024 altın fiyatları...

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, Ata, gremse ve Ata beşli altın fiyatları kaç TL? 4 Aralık Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı bugün 2086 dolar oldu. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 4 Aralık 2023 altın fiyatları. 

18 Mart Cumartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Ata beşli ve gremse altın kaç TL?

18 Mart Cumartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 1986 dolara kadar yükseldi. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Ata beşli ve gremse altın kaç TL? 18 Mart altın fiyatları ne kadar?

Reşat Lira’dan sonra Reşat Beşli de geliyor! Piyasada olacağı tarih açıklandı

İstanbul Kuyumcular Odası, Reşat Beşli’nin, Darphane tarafından 7 Aralık Çarşamba gününden itibaren piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Beşiktaş Rumelihisarı'ndaki riskli alana ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı (Akat) Mahallesi 24.07.2013 Tarihli ve 28717 Sayılı Resmi Gazetede Yayımlanarak İlan Edilen Riskli Alana İlişkin İmar Planlarına Askı İtirazları Kapsamında Yapılan 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde Şirketimizin mülkiyetinde yer alan 5 adet parsele ilişkin 27 Eylül 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Beşiktaş Rumelihisarı Mahallesi'ndeki riskli alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı (Akat) Mahallesi 24.07.2013 tarihli ve 28717 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak ilan edilen Riskli Alana ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Reform Harita Mühendislik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Reform Harita Mühendislik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Çağrı Beşli ve Tufan Üçüncü ortaklığında kuruldu!

Üsküdar Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 1151 Ada 75, 77, 172, 173 ve C Parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hasan Hüseyin Bozlağan, Mehmet Beşir Erdem ve Poyraz Emre Bingöl ortaklığında kuruldu.

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mehmet Güli Akgün tarafından kuruldu.

Zeytinburnu Beştelsiz imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, 3330 Ada 1 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

A101 Sony Playstation 5 Cd'Li oyun konsoluna büyük indirim yaptı! Hemen alın! İşte 26 Mayıs 2022 fiyat listesi

A101 Sony Playstation 5 Cd'Li oyun konsolu Mayıs ayına özel fiyatıyla alıcılarının beğenisine sunuldu. Peki, A101'de "Aldın Aldın" kampanyasına dahil edilen oyun konsolu fiyatı ne kadar? İşte 26 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Mehmet Beşli Haberi

Mehmet Beşli
Çağla Restorasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Beşli, Emre Şahin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu. 


Çağla Restorasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü hisseli,hissesiz arsa, arazi ve binaları satın alarak bunlara her nevi konutlar, işyeri, fabrika binaları, turistik tesisler, spor alanları, yeşil alanlar, toplu konutlar yapmak, yaptırmak, kiraya vermek, kiralamak, satmak, yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat müteahhitlik hizmetlerinde bulunmak. 2-Her türlü yol, köprü, baraj, havaalanı, sulama tesisleri, rıhtımlar, limanlar, deniz yapıları, kanalizasyonlar, su arıtma ve getirme tesisleri, hafriyat, asfaltlama işleri, organize sanayi yapıları ve diğer inşaat işlerini yapmak, başkalarına yaptırmak. 3-Her türlü hisseli ve hissesiz arsa, arazi ve diğer gayrimenkulleri satın alabilir, satabilir, parsellere bölerek hakiki ve...