20 / 05 / 2024

Mehmet Bora Özcan

Mehmet Bora Özcan

ÇNR Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Bora Özcan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Kasım'da Sultanbeyli, Adil Mahallesi'nde kuruldu.

Sc Desıgn Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sc Desıgn Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cesim Özcan ve Saygı Koçak ortaklığında kuruldu.

Özcan Deniz'in yeni dizisi hangi yalıda çekiliyor? 

Özcan Deniz'in yeni dizisi 'Seni Çok Bekledim'in çekildiği yalı herkes tarafından merak ediliyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Üstündağ bugünkü köşe yazısında dizideki yalıyı kaleme aldı. 

Ufuk Başer, Kuyumcukent Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Mehmet Bora Tütüncüoğlu'nun Yönetim Kurulu Üyeliğinden ve Başkanlığı görevinden ayrılma isteği onaylandı ve yerine Ufuk Başer'in getirilmesine karar verildi.

Mehmet Emin Özcan kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Özcan kimdir? Mehmet Emin Özcan daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Emin Özcan'ın biyografisi...

Mehmet Bora Tütüncüoğlu, Kuyumcukent Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bora Tütüncüoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Memet Tayran Demir ve Ufuk Başer oldu...

Ekonomiye ilk cemre düştü! Faizler yüzde 1,49'a geriledi!

Türkiye ekonomisinin yapılan dış saldırılara karşı ayakta kalmayı başardığını belirten Vakıfbank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan, "Ekonomiye ilk cemre düştü" dedi..

Mehmet Emin Özcan: Faizler düşüyor!

VakıfBank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan, "Faizlerin artması bankaların karlarını olumsuz etkiler. Bugün itibarıyla Allah'a şükür hayat normale döndü. Bugün makroekonomik göstergeler Türkiye'nin iyi yolda olduğunu gösteriyor. Enflasyon oranı geri geliyor, faizler düşüyor" dedi...

Level Up İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Level Up İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Özcan ce Kamal Alsaid Ahmad ortaklığında kuruldu. 

Manisa Avukat Özcan Akçiçek Parkı yenilendi!

Manisa Köprübaşı ilçesinin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yer alan ve bakımsız durumda bulunan Avukat Özcan Akçiçek Parkı baştan aşağı yenilendi.

Consultra Danışmanlık Mühendislik Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Consultra Danışmanlık Mühendislik Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Arif Salihli ve Mehmet Sinan Özcan imzasıyla 50 bin sermaye ile bugün Ümraniye'de kuruldu.

Mehmet Özcan'dan TOKİ'nin Keşan'daki projelerine destek!

Keşan TOKİ Sosyal Konutları Yönetim Kurulu, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Uçar ve yönetim kurulu üyeleri TOKİ Sosyal Konutları ile ilgili bazı taleplerini Özcan’a iletti.

Erzurum Dadaşkent'e 7 bin metrekarelik sosyal tesis!

Aziziye Belediyesinin öncülüğünde Dadaşkent'te işadamı Mehmet Bora tarafından 7 bin metrekare alan üzerine kurulan iki halı saha, hamam, yüzme havuzu, sauna, buhar banyosu, SPA merkezi, fitness ve düğün salonları hizmete girdi.

Mehmet Özcan: Keşan'da yeni imar planı için çalışılacak!

Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Keşan'ın gündeminde bulunan Huzurevi ve Engelsiz Yaşam Merkezi için ayrılan 40 dönümlük alanda yapılacağı söylenen imar çalışması hakkında bilgi verdi.

Mehmet Bora Özcan Haberi

Mehmet Bora Özcan

ÇNR Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Bora Özcan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım'da kuruldu. 


ÇNR Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...