21 / 05 / 2024

Mehmet Burak Duman

Mehmet Burak Duman

Doğaner Yapı Denetim Limited Şirketi 24 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Pendik Batı Mahallesi 'nde, Mehmet Burak Duman Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Duman Solar Enerji Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Duman Solar Enerji Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Burak Duman tarafından kuruldu.

Duman Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Duman Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duman tarafından kuruldu.

Fabs Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Fabs Mühendislik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Çöl tarafından kuruldu.

Öz Duman Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Duman Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mehmet Naci Sökmenci ve Necat Duman ortaklığında kuruldu.

Şenyurt Kündekari Restorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şenyurt Kündekari Restorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Şenyurt tarafından kuruldu.

Zk Teknoloji İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zk Teknoloji İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Çakıroğlu ve Ozan Altınsoy ortaklığında kuruldu.

Rb Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rb Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Bayrak tarafından kuruldu.

Blue Origin Turizm Sağlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Blue Origin Turizm Sağlık İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Talu ve Uğur Talu ortaklığında kuruldu.

Arı Tesisat Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arı Tesisat Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Akkaya tarafından kuruldu.

Bnb Proje İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bnb Proje İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün  Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Yücel tarafından kuruldu.

Turkuaz Projelendirme İnşaat Elektrik ve Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Turkuaz Projelendirme İnşaat Elektrik ve Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Florya'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Arslan ve Mehmet Burak Üçkardeş tarafından kuruldu. 

Talu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Talu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gönül Talu, Mehmet Burak Talu ve Fevzi Ömer Talu tarafından kuruldu.

Gönül Talu ve Mehmet Burak Talu yeni şirket kurdu!

Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş'nin Yönetim Kurulu Üyeleri Gönül Talu ve Mehmet Burak Talu bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile yeni şirket kurdu.

Mehmet Burak Duman Haberi

Mehmet Burak Duman

Doğaner Yapı Denetim Limited Şirketi 20 bin TL sermaye bedeli ile 24 Şubat 2015'te, Mehmet Burak Duman Müdürlüğü'nde kuruldu.


Doğaner Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu;Şirketin amacı; can ve mal güvenliğini teminen imar planlama fen sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimini sağlamaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ile ilgili yasanın amir hükümlerine aynen uyar.


Doğaner Yapı Denetim Limited Şirketi adres: Pendik, Batı Mahallesi, Karanfil Sokak...