06 / 05 / 2024

Mehmet Çakar kim

Mehmet Çakar kim

MÇ Yeşil İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çakar ülke genelinde bir gerileme olabileceğini ancak Kahramanmaraş'ta böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtti. Çakar ayrıca, Kahramanmaraş'ın bir büyüme içerisinde olduğunu söyledi.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Küçük Ev Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçük Ev Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akar tarafından kuruldu.

Özdetay Yapı Mimarlık Mobilya İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdetay Yapı Mimarlık Mobilya İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çakar tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş'ta kaliteli konut üretimi büyük önem taşıyor!

MÇ Yeşil İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çakar ülke genelinde bir gerileme olabileceğini ancak Kahramanmaraş'ta böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtti. Çakar ayrıca, Kahramanmaraş'ın bir büyüme içerisinde olduğunu söyledi.

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Kurtöz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Başakşehir, Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

3M Akar İnşaat Hafriyat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3M Akar İnşaat Hafriyat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Gökdereli, M. H. Mohammed Al-Sayadhı tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Quasar İstanbul inşaatında iş kazası!

İstanbul Mecidiyeköy'de Torunlar İnşaat'ın hemen yanında bulunan Quasar İstanbul inşaatında iş cinayeti yaşandı. Boru tesisatı döşediği sırada 5'inci kata düşen Mehmet Akar, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

Quasar İstanbul inşaatında kaza!

Mecidiyeköy'de bulunan eski likör fabrikasının yerindeki "Quasar İstanbul'un inşaatında, mekanik proje taşeronunun alt taşeronu olan Akar Tic.-Latif Akar Limited Şirketi sahiplerinden Mehmet Akar 1. kattan düşerek yaşamını yitirdi.

Quasar İstanbul'da 11. kattan düşen patron öldü!

İstanbul Mecidiyeköy'de 1.5 ay önce asansör faciasının yaşandığı inşaatın bitişiğindeki rezidans inşaatının tesisat işlerini yapan taşeron firma sahibi Mehmet Akar, 11'inci kattan düşerek can verdi...

Mecidiyeköy'de 12'nci kattan düşen işçi öldü!

Şişli'de, eski likör fabrikasının yerine yapılan inşaatta iş kazası meydana geldi. 12. kattan zemine düşen Mehmet Akar adlı işçi hayatını kaybetti. Polisin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

Şişli'de 12'nci kattan düşen işçi öldü!

Şişli'de, eski likör fabrikasının yerine yapılan inşaatta iş kazası meydana geldi. 12. kattan zemine düşen Mehmet Akar adlı işçi hayatını kaybetti. Polisin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Mehmet Çakar kim Haberi

Mehmet Çakar kim

Kahramanmaraşlı firmalardan MÇ Yeşil İnşaat yönetim kurulu başkanı Mehmet Çakar ülke genelinde bir gerileme olabileceğini ancak Kahramanmaraş'ta böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtti. Çakar ayrıca, Kahramanmaraş'ın bir büyüme içerisinde olduğunu söyledi. 


Kahramanmaraş, inşaat sektörünün en hızlı büyüdüğü illerden birisi. 1. ve 2. derece deprem kuşağı içerisinde yer alan Kahramanmaraş'ta depreme dayanıklı kaliteli konutların üretilmesi büyük önem arz ediyor. 


Özellikle inşaat ruhsat aşamasında zemin etüt çalışmaları büyük hassasiyetle yapılmalı. Zeminin taşıma gücü, oturma, şişme, sıvılaşma ve depremsellik hakkında önemli verilerinin tamamı tespit edilmeli. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm çalışmalarında zemin iyileştirme yöntemlerini başarıyla uyguladığını biliyoruz. Yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz. Kentsel dönüşüm, zemin etüdü ve zemin iyileştirme konularındaki başarılı çalışmalardan dolayı Başkanımız Fatih Erkoç'u tebrik ediyoruz" dedi. 


Türkiye İMSAD tarafından her ay...