17 / 05 / 2024

Mehmet Çon biyografi

Mehmet Çon biyografi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çevre ve Sağlık Komisyonu Üyesi Mehmet Çon kimdir? Mehmet Çon'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor..

Mhf Constructıon Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhf Constructıon Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şehitoğlu, Mahmut Şehitoğlu, Mehmet Şehitoğlu ve Muhammed Furkan Şehitoğlu ortaklığında kuruldu.

Open Constructıon İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Open Constructıon İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Okan Ünaldı  tarafından kuruldu.

Project Solutıon Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Project Solutıon Danışmanlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nezihi     Çakan tarafından kuruldu. 

Trend Power Commıssıonıng Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Power Commıssıonıng Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Mehmet Er tarafından 20 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Ataşehir, Örnek Mahallesi, Ercüment Batanay Sokak'ta kuruldu.

Nextıum Constructıon İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nextıum Constructıon İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İ.Mehmet Nuri Battal, Yeliz Rukiye Scheuermann ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Şişli, Halaskargazi Mahallesi, Vali Konağı Caddesi'nde kuruldu.

NSR Constructıon İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

NSR Constructıon İnşaat Anonim Şirketi, Mehmet Canca Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Çayır Caddesi 'nde kuruldu.

Mehmet Çon kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çevre ve Sağlık Komisyonu Üyesi Mehmet Çon kimdir? Mehmet Çon'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor..

Mehmet Daniş kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan belediye başkan adayları listesine göre Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan adayı olan Mehmet Daniş kimdir? İşte Mehmet Daniş'in biyografi...

On Yap İmar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

On Yap İmar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İmren Aydın, Ali Vural, Güven Kurtuluş, Hasan Alıcı, Mehmet Kuşcuoğlu, Ramazan Kütük, Sinem Budak ve Tayfun Aslan tarafından kuruldu

Tebernüş Kireçci'nin konuğu ARB İnşaat Ortaklığı Başkanı Mehmet Ceylan!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Nisbetiye On projesini gerçekleştiren ARB İnşaat Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ceylan'ı konuk e

Antepia, Maliye Bakanı Mehmet şžimşek'i ağırladı!

Maliye Bakanı Mehmet şžimşek, Paralel Yapı ve Sinpaş Yapı işbirliğiyle yapılan Güneydoğu Anadolu  Bölgesi 'nin en büyük konut projesi olan 'Antepia'da ikinci etap satışlarının  başlaması nedeniyle düzenlenen etkinliğe katıldı

Mehmet Emin Karamehmet'ten satılık koru!

Mehmet Emin Karamehmet, çukurova Holding 'in bünyesinde bulunan Sait Halim Paşa Korusu ile Bağlarbaşı Korusu 'nu satışa çıkardı. Bu iki koru, daha önce de iki kez satışa çıkarılmış ancak imar izinleri olmadığı için satılamamıştı

Mehmet Can Akpınar, AEC İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret A.şž. 'yi kurdu!

AEC İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret A.şž. 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Mehmet Can Akpınar, Başkan Yardımcısı olarak Tolga Bayav, Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Aslı Kocatepe Bayav ile Aygül Akpınar görev yapacak

Mehmet Çon biyografi Haberi

Mehmet Çon biyografi

Mehmet Çon kimdir?

Mehmet Çon, Ordu Ünye Kapılı köyünde 1969 yılında doğdu. İlköğretimi Kapılı köyünde tamamladı. Ünye İmam Hatip Lisesi'nden mezun olan Çon, Anadolu Üniversitesi Müh. Mim. Fak. mezunudur.

Dernek başkanlığı, FP mahalle teşkilatları, ilçe teşkilatlarında çeşitli kademelerde görev aldı. Lise yıllarında Akıncılar derneği ve MTTB nde aktif görev aldı.

Sultanbeyli Ak Parti ilçe teşkilatı kurulduğu tarihten bu yana sırası ile Dış İlişkiler birim başkanlığı, Seçim işleri birim başkanlığı, Teşkilatlanma birim başkanlığı ve Siyasi ve Hukuki işler birim başkanlığı görevlerinde bulundu.

Mehmet Çon, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 2014 - 2015'de 1 yıl için seçilen Çevre ve Sağlık Komisyonu Üyeleri arasında yer alıyor.

Mehmet Çon'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi...