18 / 05 / 2024

Mehmet Dağıstanlıoğlu

Mehmet Dağıstanlıoğlu

Martı Otel İşletmeleri bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Mehmet Dağıstanlıoğlu'nun Martı Otel Marmaris Şube Müdürü olduğunu bildirdi. Martı Otel İşletmeleri tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Marmara depremi er ya da geç olacak! Prof. Dr. Kadıoğlu, İstanbul için acil eylem planını açıkladı!

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu, beklenen büyük Marmara depreminin er ya da geç olacağını dile getirdi ve önemli uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

İstanbul için ürküten uyarı! Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu tek tek açıkladı! Maraş depreminin benzeri İstanbul'da olursa...

Milyonlarca kişi merak ediyor. İstanbul için ürküten uyarı! Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu tek tek açıkladı! Maraş depreminin benzeri İstanbul'da olursa...

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından tarafından kuruldu.

TCMB Başkanı Kavcıoğlu'ndan kritik 2022 açıklaması! Gıda fiyatları ne olacak?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, 2022 yılına ait üçüncü enflasyon raporunu gerçekleştirdiği toplantıda açıkladı.

Çiftçiye gübre yerine mermer tozu satan TAHAP Başkanı Mustafa Sarıoğlu'ndan pes dedirten açıklama: Bu da bir gübre

Rize'de çay üreticilerine ucuz gübre diyerek satış yapılacağı duyuruldu. Çiftçiler ucuz gübreden satın alabilmek için kuyruk oldu. Gübrenin mermer tozu olduğu ortaya çıkınca 'kıyamet koptu' Çiftçiye mermer tozu satmaya çalışan Mustafa Sarıoğlu, 'O da bir gübre' diyerek kendini savundu.

Fatih Mehmet Maçoğlu'dan öğrencilerin barınma sorununa çözüm!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kiralık ev bulamayan öğrencilerin sorununa çözüm sunacaklarını dile getirerek Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yurt inşaatıyla ilgili açıklamada bulundu.

Mehmet Güllüoğlu: İzmirli depremzedeler kira yardımı istiyor!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Bin konteyner kentlik plan yaptık ama görünen, o kadar ihtiyaç olmayacak gibi. İnsanların çoğu 'Bize kira yardımını verin biz İzmir'de başka bir eve çıkalım' diyorlar" dedi.

Dağlıoğlu Emlak İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağlıoğlu Emlak İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Karatay tarafından kuruldu.

Mehmet Güllüoğlu: Afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada "Biz bu planlarla sürdürülebilir, kendi ayakları üzerinde duran, afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz." dedi.

Mehmet Güllüoğlu'ndan 'deprem bilinci' çağrısı!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, 17 Ağustos 1999 depreminin 21. yıl dönümü nedeniyle uyarılarda bulundu.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada. Bu yatırımları daha da teşvik edeceğiz. Malta, inşaat alanında Türk firmalarına güvendiği için önemli işleri Türk firmalara verdi" dedi.

Rebii Dağoğlu: Ofislere geri dönüş süreci kademeli olmalı!

Ofislere geri dönüş sürecinde kademeli bir politika izlenmesi gerektiğini anlatan Aldağ A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Rebii Dağoğlu, ''Evden çalışma süreci boyunca herhangi bir aksama yaşamayan departmanlar varsa, buralarda geri dönüş daha ileri bir vadeye bırakılabilir'' dedi.

Mehmet Dağıstanlıoğlu Haberi

Mehmet Dağıstanlıoğlu


Martı Otel İşletmeleri tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


Şirketimizin 28.05.2014 tarih 1020 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda;

Yönetim Kurulu'na ve Martı Otel İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürüne bağlı olarak Martı Marina & Yacht Club Marina Müdürü  görevini, Martı Otel İşletmeleri A.Ş. Orhaniye-Marmaris Şube müdürlüğü ve mesul müdürlüklerini üstlenen Zafer Ergül'ün ayrılması nedeniyle yerine 28.05.2014 itibari ile Fatih Mehmet Dağıstanlıoğlu'nun atanmasına,


- Armutalan mah. 545 sk. E blok No:2E iç kapı no:1 Marmaris/Muğla adresinde ikamet eden 20798751526 T.C. Kimlik Numaralı Fatih Mehmet Dağıstanlıoğlu'nun, mevcut şube müdürü 30799961688 T.C. Kimlik Numaralı Ziya Selçuk Halaç ile birlikte 3 yıl süre ile Martı Otel İşletmeleri A.Ş. Orhaniye-Marmaris Şubesini  birlikte temsil ve ilzam etmelerine,


-Kararın ticaret sicilinde tescil ve ilan edilmesine, katılanların oybirliği ile karar...