08 / 05 / 2024

Mehmet Daniş çanakkale

Mehmet Daniş çanakkale

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan belediye başkan adayları listesine göre Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan adayı olan Mehmet Daniş kimdir? İşte Mehmet Daniş'in biyografi...

Gençlik ve Spor Bakanlığından Çanakkale'ye 32 milyon TL'lik yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Vali Orhan Tavlı Çanakkale'de bir araya geldi. Yapılan görüşmede spor yatırımlarını kapsayan protokole imza atıldı...

Çanakkale Sosyal Konutlar Projesi’nin akıbeti ne olacak?

MHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özel Sosyal Konutlar Kentsel Dönüşüm çalışmaları ile ilgili açıklamalar yaptı. Başkan Özel; “Sosyal Konutlar Projesi’nin akıbeti herkes tarafından merak ve endişe içinde bekleniyor”dedi.

Mehmet Bağatır: Ev alan kazanır!

Çanakkale’de 13 yıldır emlak sektöründe faaliyet gösteren Assos Gayrimenkulün sahibi Mehmet Bağatır, emlak sektörü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bağatır, şu anda daire alanın kazanacağını söyledi.

Çanakkale Atatürk Evi Müzesi hizmete açıldı!

Çanakkale’nin Eceabat ilçesi Bigalı köyünde yeniden inşa edilen ‘Atatürk Evi Müzesi’, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katıldığı törenle hizmete açıldı. 

1915 Çanakkale Köprüsü bölgeye büyük yarar sağlayacak!

1915 Çanakkale Köprüsü’nün Çanakkale kentini canlandırma çalışmalarına büyük katkı sağlayacağını dile getiren Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan, “Fakat köprü inşası ve işletimi sürecinde kentleşme kararlarının doğru olarak alınması ve uygulanması gerekli” dedi.

Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale'deki evi yeniden yapıldı!

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesindeki İstiklal Marşı’nın yazarı, milli şairi Mehmet Akif Ersoy’un çocukluğunun geçtiği iki katı evin, aslına uygun olarak yapımı tamamlandı.

Çanakkale'de el değiştiren araziler TBMM gündeminde!

Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Çanakkale'de el değiştiren arazilere ve arazi alan kişi ve şirketlere ilişkin soru önergesi hazırladı. Öz sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye sordu.

Çanakkale Lapseki 30 yataklı Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde 30 yataklı devlet hastanesi temel atma törenine katıldı.

Çanakkale'de Mehmet Akif Ersoy'un evinin yapımına başlandı!

İstiklal Marşının yazarı Mehmet Akif Ersoy’un Bayramiç’te bulunan evinin aslına uygun olarak yapım işine başlandı.

Nusreddin Yılmaz Gelibolu'daki arsasını Mehmetçik Vakfı'na bağışladı!

İstanbul'da tekstil sektöründe yer alan hayırsever iş adamı Nusreddin Yılmaz, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde üç parçadan oluşan 85 dönüm arazi ve bazı gayrimenkullerini Mehmetçik Vakfına bağışladı.

Kale Grubu'nun acı günü: Hacı Mehmet Okyay vefat etti!

Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Kale Grubu Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay, Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Okyay'ın amcası Hacı Mehmet Okyay vefat etti..

Çanakkale Troia Müzesi turizmde bir eşik olacak!

Troia Müzesi'nin, Çanakkale turizminde bir eşik olacağını söyleyen Ak Parti Milletvekili Mehmet Daniş, "Troia Müzesi, kültür turizminin artık sektörel anlamda yapılabileceği anlamına gelen bir proje'' dedi.

Mehmet Ünal Şahin kimdir?

Çanakkale Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin kimdir? Mehmet Ünal Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin'ın biyografisi...

Mehmet Daniş çanakkale Haberi

Mehmet Daniş çanakkale

Mehmet Daniş kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezinde yaptığı seçim işleri bölge grup toplantısında bazı belediye başkan adaylarını açıkladı.


Açıklanan listeye göre Çanakkale Belediye Başkanlığı için Mehmet Daniş’i aday olarak gösterildi. Peki Mehmet Daniş kimdir?


Mehmet Daniş biyografi..

Mehmet Daniş, 2 Ağustos 1971 Çanakkale doğumlu. Babasının adı İbrahim, annesinin adı Ayşe’dir.


Mehmet Daniş; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Çanakkale Barosuna kayıtlı olarak serbest avukatlık yaptı.


Mehmet Daniş 22 ve 23. Dönemde Çanakkale Milletvekili seçildi. 22. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Kâtip Üyeliği görevinde bulundu. Mehmet Daniş 24. Dönemde TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanlığına seçildi.


Orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilen Mehmet Daniş, evli ve 3 çocuk babasıdır.


Mehmet Daniş, 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan...