08 / 05 / 2024

Mehmet Doğan Kupık

Mehmet Doğan Kupık

MDK Mühendislik Danışmanlık ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Doğan Kupık tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mart'ta Bağcılar, Yüzyıl Mahallesi, Matbaacılar Caddesi'nde kuruldu.

Malatya Doğanşehir 4.5 büyüklüğünde sallandı! Şehirde büyük korku!

Malatya Doğanşehir'de 4.5 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD'ın sitesinde yer alan bilgilere göre, saat 10.48'de yaşanan depremin derinliği 13.9 kilometre şeklinde belirlendi. İşte ayrıntılar... 

Doğanşehir'de deprem konutlarından 350'si ay sonuna kadar tamamlanacak

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, martta temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin, ay sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi planlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Malatya Doğanşehir'de köy tipi afet evleri teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı köy tipi afet evleri ise teslime hazırlanıyor.

Malatya Doğanşehir'deki 350 deprem konutu teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerin yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, Mart ayında temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin gelecek ay hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Mehmet Sırrı Erkan kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Sırrı Erkan hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi bankalarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevde yer alıyor? İşte Mehmet Sırrı Erkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor?

Trabzon Spor'un başkanlık görevini yapan Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Mehmet Doğan Atay kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Atay kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Doğan Atay daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Doğan Atay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Malatya Doğanşehir'de depremzedeler için yapılan kalıcı konutlar hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından afetzedeler için inşa dilen kalıcı konutlar hızla yükseliyor.

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacak!

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacağı açıklandı. Peki ilçede enkaz kaldırma çalışmalarında son durum ne? 

Doğanşehir'deki esnaf konteyner çarşının kurulumunda sona gelindi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin büyük yıkıma yol açtığı Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde,4 konteyner çarşıdan birinin kurulumunda sona gelindi.

Doğan Holding'den dev satış! Akaryakıt firması elden çıkıyor

Doğan Holding, Aytemiz'deki yüzde 50 payını Tatneft'e satacak. Tatneft'in, ayrıca Aytemiz'in diğer yüzde 50 hissesini de satın alacağı açıklandı. Satışın toplam değeri 320 milyon dolar olacağı ifade edildi.

Malatya Doğanşehir'deki 952 kalıcı konut yıl sonunda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak belirtilen depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 952 kalıcı konut için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Doğan Holding’ten sürpriz satış. Bu haber piyasayı alt üst edecek!

Doğan Holding şirketi, Türkiye’nin lider çelik halat ve tel üreticisi olan Çelik Halat’taki hisselerinin tamamını Artaş İnşaat ve Betatrans Lojistik şirketlerine satmak üzere anlaşmaya vardı. Holding, hisselerinin yüzde 75’ini Artaş İnşaat’a kalan kısmını ise Betatrans Lojistik ve de Ticaret A.Ş’ye

Mehmet Doğan Kupık Haberi

Mehmet Doğan Kupık

MDK Mühendislik Danışmanlık ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Doğan Kupık tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mart'ta kuruldu. 


MDK Mühendislik Danışmanlık ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...