17 / 05 / 2024

Mehmet Emin Kaygısız

Mehmet Emin Kaygısız

Oztaş Yapı Anonim Şirketi, Mehmet Emin Kaygısız, Rasim Yazıcı, Temel Altıntaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Aralık'ta Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Aracı Sokak'ta kuruldu

Bakan Özhaseki: 'Evlerini yerinde yapıp teslim edeceğiz, şeref sözü'!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki kentsel dönüşümle yenilenecek evlere eskiden aynı yerde oturanların yerleştirileceğini söyledi. Özhaseki, "Evlerini yerinde yapıp kendilerine teslim edeceğiz, şeref sözü. Daha ne diyelim?" dedi.

Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye satıldı! 

Geçtiğimiz günlerde 17.5 milyon dolara satışa çıkartılan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye Papara’nın sahibi Ahmet Faruk Karslı’ya satıldı.

Mehmet Emin Birpınar'dan yeşil dönüşüm açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı, T.C. İklim Değişikliği Başmüzakerecisi Prof. Mehmet Emin Birpınar, yeşil dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Mehmet Emin Birpınar: Sürdürülebilir yapılar inşa etmek gerekiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Emin Birpınar, Türkiye'de enerji tüketiminin yaklaşık yüzde 35'inin binalardan kaynaklandığını belirtti. Birpınar, "Hava kalitesi yüksek, su ve enerjiyi etkili kullanan, sıfır atık sistemi kullanan akıllı binaların yapılması gerekiyor." dedi...

BDDK: Düzenlemelerle banka borcunun silinmesi söz konusu değil!

BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben, değersiz alacakların kayıttan düşmesine ilişkin düzenlemelerle banka borcunun silinmesinin söz konusu olmadığını belirtti.

İzmir Kemalpaşa'ya kentsel dönüşüm sözü!

İzmir Kemalpaşa Soğukpınar ve Atatürk Mahalleleri'nde vatandaşlarla bir araya gelen Saadet Partisi'nin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, Kemalpaşa'ya kentsel dönüşüm sözü verdi.

İşte Mehmet Özhaseki'yi rahatsız eden imar planları!

Milliyet Ege Gazetesi köşe yazarı Mustafa Yılmaz bugünkü yazısında Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'yi rahatsız eden imar planlarını kalem aldı. İşte o yazı...

Mehmet Özhaseki'den Şehzadeler'e destek sözü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e ​Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde yapılacak kentsel dönüşüm projesine destek olacağı sözünü verdi.

Tokat Mehmet Emin Tokadi Kız Yurdu'nun A-B blokları açılıyor!

Tokat Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Müdürü Muzaffer Öz, bu yıl yeni hizmete girecek 2 bin 278 kapasiteli yurtlarla birlikte yaklaşık 8 bin 500 öğrencinin KYK’da barındırılmış olacağını söyledi.

Şırnak Mehmet Emin Acar Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamam!

2015-2016 Eğitim yılında faaliyete geçmesi planlanan Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsünde inşaat, çevre düzenlemesi ve tefrişat çalışmaları son hızla devam ediyor. Kampüs alanındaki inşaat çalışmasının yüzde 90 bitmiş durumda.

Şırnak Mehmet Emin Acar Kampüsü'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

2015-2016 Eğitim yılında faaliyete geçmesi planlanan Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsünde inşaat, çevre düzenlemesi ve tefrişat çalışmaları son hızla devam ediyor.

Mehmet Emin Kocaaliler: Yeni yapılan oteller ileride hastaneye dönüşebilir!

Plansız hayata geçirilen otellerin bir kısmının hastaneye dönüşmek durumunda kalabileceğini belirten Hilton Garden Inn Genel Müdürü Mehmet Emin Kocaaliler, "Paranın kolay geleceği zannediliyor, turizmin böyle bir gerçeği yok" dedi.

Selimiye'deki kapısız odanın sırrı çözüldü!

Selimiye'deki kapısız odanın sırrı çözüldü. Mimar Sinan'ın ustalık eseri Selimiye Camisi'nde "sır oda" olarak bilinen pencereli ancak kapısız odanın girişinin sonradan duvar örülerek kapatıldığı anlaşıldı.

Mehmet Emin Kaygısız Haberi

Mehmet Emin Kaygısız

Oztaş Yapı Anonim Şirketi, Mehmet Emin Kaygısız, Rasim Yazıcı, Temel Altıntaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Aralık'ta kuruldu. 


Oztaş Yapı Anonim Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Oztaş Yapı Anonim Şirketi adres: Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Aracı Sokak, No:8...