04 / 05 / 2024

Mehmet Ertuğrul kimdir

Mehmet Ertuğrul kimdir

Merhume Nazmiye ve Hacı Mehmet Ertuğrul'un oğulları Mehmet Ertuğrul vefat etti. Ailesi ve Ertop İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor?

Trabzon Spor'un başkanlık görevini yapan Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? Ne iş yapar?

Polisan Holding'in güçlü liderlik kadrosuna sahip olan Ahmet Ertuğrul Bitlis, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak şirketin büyümesine yön veriyor. Peki, Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? İşte ayrıntılar...

Ertop İnşaat'ın acı günü! Mehmet Ertuğrul vefat etti!

Merhume Nazmiye ve Hacı Mehmet Ertuğrul'un oğulları Mehmet Ertuğrul vefat etti. Ailesi ve Ertop İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Mehmet Ertuğrul Leblebicioğlu'nun miras davasında flaş gelişme!

İzmir'in gayrimenkul zengini Mehmet Ertuğrul Leblebicioğlu'nun miras davasında dün flaş bir gelişme yaşandı. 100 milyonluk mirastan men edilen Ayşe Gülden Ünal, hukuk mücadelesinin sonunda mirasın yarısını almaya hak kazandı.

Mehmet Ertuğrul Leblebicioğlu'ndan kızına miras şoku!

İzmir'in gayrimenkul zenginlerinden Mehmet Ertuğrul Leblebicioğlu, kendisine vasi tayin edilmesini isteyen doktor kızı Ayşe Gülden Ünal'ı 100 milyon liralık mirasından men etti.

Mehmet Ertuğrul Hatay, Betüla Peyzaj'a dava açtı!

HATKO AŞ'nin yönetim kurulu başkanı, eski FB'li yönetici Mehmet Ertuğrul Hataylı, Sarıyer Reşitpaşa'daki evinin bahçesinin peyzaj işlerini istediği gibi yapmayan şirkete dava açtı.

Mehmet Ünal Şahin kimdir?

Çanakkale Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin kimdir? Mehmet Ünal Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin'ın biyografisi...

Mehmet Ali Ertunç kimdir?

7 Kasım 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yer alan atama kararı ile Hazine Müsteşarlığı Hazine Kontrolörleri Kurulu Başkanlığı’nda 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Hazine Başkontrolörlüğüne atanan Mehmet Ali Ertunç kimdir?

Mehmet Alper Kaya kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şube Üyesi Mehmet Alper Kaya kimdir? Mehmet Alper Kaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mehmet Alper Kaya 'nın biyografisi..

Mehmet Kütahneci kimdir?

Mimar Mehmet Kütahneci kimdir? Mimar Mehmet Kütahneci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Kütahneci, bugün hangi üniversitenin Mimarlık Fakültesinde ders veriyor? İşte Mehmet Kütahneci..

Ertuğrul Çağrı Korkmaz kimdir?

İç mimar Ertuğrul Çağrı Korkmaz kimdir? Ertuğrul Çağrı Korkmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ertuğrul Çağrı Korkmaz, ne zamandan beri Ankara İç Mimarlık'ta görev alıyor?

Mehmet Ulvi Saran kimdir?

Eski Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Doç. Dr. Mehmet Ulvi Saran, 15/9/2014 tarihli karar ile Merkez Valisi olarak atandı. Peki, Yeni Merkez Valisi Mehmet Ulvi Saran kimdir? İşte Mehmet Ulvi Saran...

Ertuğrul Günay Mecidiyeköy'deki asansör kazası ile ilgili açıklama yaptı!

Eski Kültür ve Turizm Bakanı, İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, İstanbul Mecidiyeköy'de bir inşaatta meydana gelen ve 10 işçinin hayatını kaybettiği asansör kazasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Mehmet Ertuğrul kimdir Haberi

Mehmet Ertuğrul kimdir

Merhume Nazmiye ve Hacı Mehmet Ertuğrul'un oğulları Mehmet Ertuğrul vefat etti. Ailesi ve Ertop İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Cenazesi Pazartesi günü (bugün) Ataköy 5. Kısım Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Karacaahmet aile mezarlığına defnedilecek.

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz...