07 / 05 / 2024

Mehmet Fırat Doğan

Mehmet Fırat Doğan

Büyükada Güneş Enerjisi ve Elektrik Üretim Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fırat Doğan tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Beşiktaş, Levazım Mahallesi, Koru Sokak'ta kuruldu.

Abdulkerim Fırat kimdir? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor?

Abdulkerim Fırat kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlere görev yürütüyor? Pasifik GYO’da ne iş yapıyor? İşte Abdulkerim Fırat ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Sırrı Erkan kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Sırrı Erkan hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi bankalarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevde yer alıyor? İşte Mehmet Sırrı Erkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Mehmet Doğan Atay kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Atay kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Doğan Atay daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Doğan Atay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Hükümetin pahalı dolar hamlesini ilk kez Hande Fırat açıkladı: Bir an önce yapılacak

Hükümetin aşırı yükselen enflasyon ve dolar karşısında atmayı planladığı adımı Hürriyet yazarı Hande Fırat ilk kez açıkladı. "Bir an önce yapılacak" diyen Fırat, ekonomide benimsenen "faiz sebep enflasyon sonuç" anlayışından ise geri dönüş olmadığını kaydetti.

Sky Doğan Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Doğan Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanbeyli’nde  140 bin TL sermaye bedeli Mehmet Can Doğan tarafından kuruldu.

Mfb Doğan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Mfb Doğan Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Burak Keskinkılınç, Fırat Ertaş ve Mahmur Koylan ortaklığında kuruldu.

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türkiye Fırat’ın doğusuna sahra hastaneleri kurdu!

Türkiye, Suriye’de Fırat’ın doğusunda terör örgütü PYD/YPG’nin hâkim olduğu sınır hattında sahra hastaneleri kurmaya başladı.

Doğan Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından kuruldu. 

Mimarlar Odası'ndan Nevzat Doğan'a ziyaret!

Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanı Füsun Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Alper Dilger, Oya Kaya ve Gülşah Toprak Poyraz, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.

Doğan Jeotermal Group'tan 2 yeni termal tesis geliyor!

Mühendislik okuduğu yıllarda Türkiye’nin jeotermal potansiyeli ile tanışan Mehmet Ali Doğan, 1994’ten itibaren adeta kafayı bu konuya taktı. Bu alanda ülkemizin en büyük girişimcilerinden biri haline gelen Doğan, 3 büyük termal tesisi kurdu ve 2 tesisin yatırımını başlattı.

Mehmet Doğan: Hükümet desteklerse 1,5 milyon konut satılır!

Doğsen İnşaat Genel Müdürü Mehmet Doğan, “Eğer hükümet de desteklerse bir buçuk milyon konut satışı gerçekleşebilir” dedi.

2016 TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi kura çekilişi!

2016 TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi kura çekilişi doğrultusunda 141 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede 650,48 TL'lik taksitlerle daire sahibi olunabiliyor.

Mehmet Fırat Doğan Haberi

Mehmet Fırat Doğan

Büyükada Güneş Enerjisi ve Elektrik Üretim Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fırat Doğan tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Beşiktaş, Levazım Mahallesi, Koru Sokak'ta kuruldu. 


Büyükada Güneş Enerjisi ve Elektrik Üretim Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü elektrik enerjisi, enerji üretimi yapacak tesisi kurmak,  üretmek,  dağıtmak, işletmek, kiralamak, üretilen elektrik enerjisini ve/veya kapasitesini müşterilere satmak, bu amaçla elektrik piyasasına ilişkin ilgili mevzuata uygun olarak, icabında sorumluluk yüklendiği tesislerin tesis ve işletme hizmetlerini yapmak, ya da diğer sermaye şirketlerine veya üçüncü şahıslara usulüne uygun sözleşmeler  yaptırmak. Gerektiğinde Tetaş, Teiaş, Tedaş, Eüaş veya kendisine benzer nitelikteki diğer elektrik şirketleri ile enerji alışverişi yapmak. Her türlü kaynağı kullanarak elektrik enerjisi üretimi tesisi yapımı, tesislerin tevsiatı, işletilmesi, enerji ticareti...