01 / 05 / 2024

Mehmet Genç

Mehmet Genç

Terra Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salim Özgür, Gürkan Genç, Mehmet Genç ortaklığıyla 800 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Eyüp, Göktürk'te kuruldu.

İmpa Otomotiv ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmpa Otomotiv ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, İlker Mustafa Kağnıcı, Mehmet Genç tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Avcılar, Ambarlı Mahallesi'nde kuruldu.

Dinamik Taahhüt İnşaat Emlak Proje Ahşap Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Taahhüt İnşaat Emlak Proje Ahşap Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Genç, Emin Genç, Mahir Genç, Mehmet Genç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Nagiş Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nagiş Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nagihan Kuzın, Mehmet Genç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da Maltepe, Feyzullah Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Bakanlıktan gençlere müjde! Bir yıl boyunca ücretsiz! Başvurular e Devletten yapılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, GençKart uygulamasının bugün başladığını belirterek, gençlerin kültür ve sanat kurumlarında sahnelenecek etkinliklerden ücretsiz olarak yararlanabileceklerini açıkladı. 

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Üniversite öğrencilerine flaş haber! Gençlik ve Spor Bakanı peş peşe açıkladı!

KYK yurt ücreti ödemeleri için öğrencilerin beklediği açıklama Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan geldi.  İşte detaylar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1200 personel alımı! Spor Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler?

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlara toplamda bin 200 yönetim personeli alınacağı ilan edildi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yaptığı açıklamada alım ilanının detaylarının Resmi Gazete'de yayımlanacağını belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı müjdeyi verdi! 1200 personel alınacak! 

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlara toplamda 1200 yönetim personeli alınacağı ilan edildi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kasapoğlu, yaptığı açıklamada alım ilanının detayları bu gece Resmi Gazete'de yayımlanacağını açıkladı.

Alfa Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Oğuzhan Köksal, Kaşif Teker ve Mehmet Genç ortaklığında kuruldu.

Ödüllü Türk mühendis Mehmet Yontar, ABD'de yaşamını yitirdi!

Türkiye’nin yetiştirdiği en başarılı gençler arasına girerek, 1940’lı senelerin sonunda ABD’ye giden makina mühendisi Mehmet Yontar, 97 yaşında yaşamını yitirdi. Yontar, New Jersey eyaletinde defnedildi.

Mardin'de gençlik merkezi olmayan ilçe kalmayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamada, Mardin'de gençlik merkezi olmayan ilçe kalmayacağını söyledi.

Gençlik merkezi sayımız 350 oldu!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Pandemi süreci içerisinde olmamıza rağmen 2020 bütçe görüşmelerinde ifade ettiğimiz Bakanlık çalışmalarımızın ve hedeflerimizin pek çoğunu başarıyla gerçekleştirdik" açıklamasında bulundu.

Ankara Büyükşehir'den Altındağ’ın gençlik merkezine mühür!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Altındağ Belediyesi’nin Karacaören Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi ile aynı yerde inşa edilen Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı mühürlendi. 

Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan kira açıklaması!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, y

Gençlik ve Spor Bakanlığından Çanakkale'ye 32 milyon TL'lik yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Vali Orhan Tavlı Çanakkale'de bir araya geldi. Yapılan görüşmede spor yatırımlarını kapsayan protokole imza atıldı...

Elazığ’daki konteyner kentte gençlik merkezi kurulacak!

Elazığ’da meydana gelen depremde evsiz kalan vatandaşlar için konteyner kent kuruluyor. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamada konteyner kentin teslim edilmesinden sonra gençlik merkezi açacaklarını söyledi.

Mehmet Genç Haberi

Mehmet Genç

Terra Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salim Özgür, Gürkan Genç, Mehmet Genç ortaklığıyla 800 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Eyüp, Göktürk'te kuruldu. 


Terra Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A. İNŞAAT VE TAAHHÜT a Yurt içinde ve yurt dışında her türlü bina, fabrika, kooperatif yapımı ile ilgili olarak mühendislik, etüd, proje, taahhüt, kontrollük, müşavirlik, müteahhitlik, taşeronluk ve mimarlık hizmetlerini yapmak, b. Her tür özel, kamu kurum ve kuruluşlarına ait konut, toplu konut, kooperatif inşaatlarını, bunlara ait her tür hafriyat, altyapı, taahhüt ve proje işlerini yapmak, yaptırmak, gerektiğinde arsa, arazi ve her türlü gayrimenkul olarak veya kat karşılığı anlaşarak konut ve iş merkezleri inşa etmek ve ettirmek, yapacağı ve yaptıracağı inşaatları...