27 / 04 / 2024

Mehmet Hakan Birced

Mehmet Hakan Birced

Kuzey Bomonti Proje Geliştirme ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Mehmet Alev Göçmez, Tayfun Bayazıt ve Mehmet Hakan Birced tarafından 3 milyon 750 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Tayfun Bayazıt, Mehmet Hakan Birced ve Alev Göçmez'den gayrimenkul sektörüne geçiş!

Finans sektörünün tanınan, deneyimli liderleri; Sn. Tayfun Bayazıt, Sn. Ferhat Keten, Sn. Mehmet Hakan Birced ve Sn. M. Alev Göçmez’in katılımıyla gerçekleştirilecek olan Primist’in basın toplantısı 21 Mart Cuma günü Grand Hyatt Taksim’de yapılacak.

Mehmet Hakan Tercan kimdir? Mehmet Hakan Tercan nereli?

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hakan Tercan kimdir? Mehmet Hakan Tercan nereli? İşte ayrıntılar...

Karadeniz 63 Metal İnşaat Akaryakıt Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz 63 Metal İnşaat Akaryakıt Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Mehmet Hakan Günaydın tarafından kuruldu.

Yakacık Madeni Yağ Oto Yedek İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakacık Madeni Yağ Oto Yedek İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da Mehmet Hakan Günaydın tarafından kuruldu!

Koordinat Gayrimenkul Aracılık Kiralama Satış Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koordinat Gayrimenkul Aracılık Kiralama Satış Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Mehmet Hakan Demir tarafından kuruldu.

Mehmet Hakan Tercan kimdir?

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hakan Tercan kimdir? Mehmet Hakan Tercan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Hakan Tercan'ın biyografisi...

Forart Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Forart Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hakan Esen, Abdulkadir Oral ve Mustafa oğuz Yavaşça ortaklığında kuruldu.

Mehmet Hakan Tercan, Halk GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Halk GYO'nun 16 Nisan 2020 tarihli toplantısında, Adil Mahmut Eroğlu'nun 21 Haziran 2019 tarihindeki istifasının ardından Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Hakan Tercan'ın atanmasına karar verildi.

World Hee Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

World Hee Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Bekin, Fikret Başaran ve Mehmet Hakan Doğan tarafından kuruldu.

Mas Bodrum İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Bodrum İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytül Kaplan, Mehmet Hakan Özgül, Nizam Kaplan ve Seçkin Kaplan ortaklığında kuruldu. 

Korkmaz Yürek Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korkmaz Yürek Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Mehmet Hakan Korkmazyürek tarafından bugün kuruldu.

Mehmet Kocadon: İki yıldır yeni imar alanı açmadık!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan bugün köşesinde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'la röportaj yaptı. İşte " Bana Deveci Başkan Derler " başlıklı o röportaj..

Hayal Mühendislik ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hayal Mühendislik ve İnşaat Limited Şirketi, Mehmet Hakan Yalçınkaya tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Nisan 'da Maltepe, Zümrütevler Mahallesi, Mimozacı Sokak 'ta kuruldu.

Hakan Ergin kimdir?

2013 yılı Temmuz ayında CarrefourSA’da direksiyona geçmesinin ardından geçen 2,5 yıllık süreçte birçok başarıya imza atan Genel Müdür Mehmet Nane, görevini Hakan Ergin’e devretti. Peki, CarrefourSA Yeni Genel Müdürü Hakan Ergin kimdir?

Mehmet Hakan Birced Haberi

Mehmet Hakan Birced

Kuzey Bomonti Proje Geliştirme ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Mehmet Alev Göçmez, Tayfun Bayazıt ve Mehmet Hakan Birced tarafından 3 milyon 750 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu. 


Kuzey Bomonti Proje Geliştirme ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi'nde Mehmet Alev Göçmez Yönetim Kurulu Başkanlığı, Tayfun Bayazıt Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Mehmet Hakan Birced Yönetim Kurulu Üyeliği'nde yer alıyor. 


Kuzey Bomonti Proje Geliştirme ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul alım satım, kiralama, kiraya verme, elde tutma, işletme faaliyetleri de dahil olmak ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, her türlü gayrimenkul proje geliştirme, gayrimenkul yönetim, gayrimenkul yatırım ve danışmanlık hizmeti ve inşaatçılık ile ilgili her türlü iş, işlem ve faaliyeti gerçekleştirmek, Mimarlık ve mühendislik hizmetlerini yapmak her türlü etüdü...