09 / 05 / 2024

mehmet haluk yükler kimdir

mehmet haluk yükler kimdir

Mehmet Haluk Yükler tarafından yürütülen ancak emekliliği nedeniyle ayrıldığı Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yatırımcı İlişkileri Bölümünün Yöneticiliğ görevini Şerife Cabbar tarafından vekaleten yürütülecek.

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın Çeşme'deki oteli 250 milyon euroya satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın Çeşme’deki Zigana isimli Oteli 250 milyon euroya satılıyor.

Bakan Özhaseki'den deprem konutu açıklaması: 1.240 yerde şantiyemiz var, yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edeceğiz

İller Bankası Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen Türkiye Karbon Piyasası Geliştirme Projesi açılış etkinliğinde yaptığı konuşan Bakan Mehmet Özhaseki yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edileceğini müjdeledi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de ortağıydı... Watergarden AVM yabancı bankanın oldu! 

Ortakları arasında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de yer aldığı Ataşehir’deki Watergarden Alışveriş Merkezi'nin tek sahibi Albaraka Türk Katılım bankası oldu.

Dört büyükler borçlanmada da şampiyonluğu kovalıyor!

Türk futbolunun dört büyük kulübü Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un borsaya açık şirketlerindeki borç toplamı 29,93 milyar liraya ulaştı.

Gram altında bu rakam ilk kez verildi! Yıl sonu bu rakamı görecek! Aklınızı başınızdan alacak! Acil bakın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, altın piyasasına yönelik açıklamalarda bulundu. Altında önümüzdeki dönemde bir geri çekilme olup olmayacağı konusunda birtakım değerlendirmelerde bulunan Yıldırımtürk, altının 2 bin TL’yi görebileceğini söyledi.

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Bakan Özhaseki: Bundan sonra sıfır toleransla önümüze bakmalıyız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yönetmeliklere uygun olarak inşa edilen binaların, Kahramanmaraş merkezli depremlerden çok az hasarla çıktığına değinerek, sıfır toleransla hareket etmeleri gerektiğini vurguladı.

Mehmet Turgut Yılmaz Kimdir?

Mehmet Turgut Yılmaz kimdir? Mehmet Turgut Yılmaz’ın mesleği nedir? Mehmet Turgut Yılmaz hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Altın sahaların tozunu attırmaya geliyor! Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni senaryoyu açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta bankaların iflas kararlarıyla yükselişe geçerken, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise altında yeni senaryoyu açıkladı!

Onlarca ilde yüksek maaşlı bekçi alımı yapılacak! 18 yaşından büyükler dikkat: KPSS'siz iş ayağınıza geldi!

Kamu kurum ve kuruluşlarına personel alımları 2023 yılının çok erken bir döneminde başlatıldı. Birçok kurum daha ilk aydan itibaren alımlara başladı. Bu kapsamda Polis Akademisi Başkanlığı da personel alımı yapacak olanların listesine eklendi. Polis Akademisi Başkanlığı, ilk güvenlik görevlisi alım

Mşy Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mşy Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şahin Yüksel tarafından kuruldu. 

Altın yıl sonunda kaç lira olacak? Böyle bir rakamı kimse söylemedi! Altın uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk açıkladı

Altın fiyatlarında yıl sonu tahminleri teker teker geliyor. Gram altın 1. 500 lira olacak diyen de var 2. 000 lira olacak diyen de… Ünlü altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ün yıl sonu tahmini ne; İşte detaylar…

Hazine Bakanı Nebati'den ilginç ekonomik kriz açıklaması: Küçükler debelenmeye devam etsin

Türkiye'de son bir haftada yatırımcının yönünü dolardan Türk lirasına çevirmesi için peş peşe ekonomi paketleri açıklandı. Yaşanan ekonomik krizi ve enflasyonla ilgili açıklamalar yapan Bakan Nebati, 'Bırakın küçükler debelensin büyükler vizyon sahibidir büyük karar alır' dedi.

mehmet haluk yükler kimdir Haberi

mehmet haluk yükler kimdir

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yatırımcı İlişkileri Bölümünün Yöneticiliği Şerife Cabbar tarafından  vekaleten yürütülecek.


AÇIKLAMA:

Yatırımcı İlişkileri Bölümünün  yöneticiliği görevini yürütmekte olan Mehmet Haluk Yükler emeklilik nedeniyle Şirketimizdeki görevinden ayrılmış bulunmaktadır. 


Yatırımcı İlişkileri Bölümünün Yöneticiliği,  uhdesindeki görevleri ile birlikte Kurumsal Yönetim Uygulamaları Koordinatörü olarak görev yapmakta olan Şerife Cabbar tarafından  vekaleten...