12 / 05 / 2024

mehmet hattat kim

mehmet hattat kim

Avukat Enver Alcan, yıkım kararı olan villası için imar barışına katıldı.Villası için 229 bin lira ödeme yaptı. Ödediği parayı evin eski sahibi Mehmet Hattat’tan almak için dava açtı.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Avukat Enver Alcan yıkım kararı olan villası için imar barışına katıldı! 

Avukat Enver Alcan, yıkım kararı olan villası için imar barışına katıldı.Villası için 229 bin lira ödeme yaptı. Ödediği parayı evin eski sahibi Mehmet Hattat’tan almak için dava açtı.

Hattat, Pearl Of İstanbul projesi için ÇED başvurusu yaptı!

Büyükçekmece’de İBB’ye 11 arsa bağışlayan Mehmet Hattat, aynı ilçede daha önce faaliyete geçiremediği dev bir proje için de düğmeye bastı. Hattat, inşaata başlamak için 5 Nisan’da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yaptı.

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Kurtöz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Başakşehir, Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

İstanbul'un Eyfel'i 150 milyon dolara dikilecek!

2004 yılında Mehmet Hattat, Maslak'ta İstanbul'un Eyfel'ini 150 milyon dolara dikecekmiş. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o özel haber...

2004 yılında İstanbul'un Eyfel'i 150 milyon dolara dikilecekmiş!

2004 yılında Mehmet Hattat, Maslak'ta İstanbul'un Eyfel'ini 150 milyon dolara dikecekmiş. Diamond of İstanbul adı verilen proje, Maslak'ta 12 dönüm arazi üzerinde yükselecekmiş ve 50 kat ve 200 metrenin üzerinde olacakmış.

2001 yılında Maslak'a Dubai modeli ikiz kule inşa edilecekmiş!

2001 yılında Mehmet Hattat, Maslak'a Dubai'deki Emirates Towers'ın benzeri ikiz kuleler inşa edecekmiş. Maslak Teras adı verilmesi planlan kuleler, 13 bin metrekare arsada 110 milyon dolara mal olacakmış.

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Hattat Holding Pearl Of İstanbul için düğmeye bastı!

İstanbul Maslak'ta Diamond of İstanbul (İstanbul'un Pırlantası) adlı projesi imar sorunları nedeniyle yarım kalan Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hattat, yeni proje için düğmeye bastı.

Mehmet Okay kim?

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı olan Mehmet Okay kim? Mehmet Okay'ın eğitim ve iş hayatı ile Ant Yapı'nın hayata geçirdiği projeler ile ilgili bilgiler bu haberde...

Hattat termik santrali için imza atıldı!

Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hattat ve Harbin Electric International Proje Direktörü Xu Hongfu’yla ilk imzalar atıldı...

Mehmet Yüksek Yapı, Kayseri'deki binaların denetçisi!

Dede mesleği olan inşaat sektörüne, bugün yapı denetim firması olarak hizmet veren Mehmet Yüksek Yapı, sektördeki 36 yıllık tecrübesini denetçi olarak değerlendirecek.

mehmet hattat kim Haberi

mehmet hattat kim

Avukat Enver Alcan, 2007 yılında Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hattat'tan satın aldığı Sarıyer'deki villanın ruhsat sorunu olduğunu öğrendi.Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, Alcan hemen bir satış sözleşmesi gerçekleştirdi. Sözleşmede, yıkım kararı bulunan villanın yıkılması halinde Mehmet Hattat'ın sorumlu tutulacağı belirtildi.

Çevre Şehircilik Bakanlığı'na 'İmar Affı/Barışı' için başvuru yapan Enver Alcan'ın talebi kabul edildi. Devlete toplamda 229 bin 442 lira ödedi. Bu parayı tahsil etmek için evin eski sahibi Hattat'ı mahkemeye verdi.