03 / 05 / 2024

Mehmet Kahraman kim

Mehmet Kahraman kim

Kahraman Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kahraman kimdir? Mehmet Kahraman inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Kahraman Yapı'nın hayata geçirdiği projeler nelerdir? İşte Kahraman Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kahraman...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Mehmet Vejdi Kahraman kimdir?

Mehmet Vejdi Kahraman, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Mehmet Vejdi Kahraman kimdir? Mehmet Vejdi Kahraman bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Kahraman Grup Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kahraman Grup Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Akan tarafından kuruldu. 

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Kurtöz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Başakşehir, Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

M Kahraman İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Kahraman İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kahraman tarafından 20 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Akın Sokak'ta kuruldu.

Kestel Rafet Kahraman Devlet Hastanesi 2017'de açılacak!

Kestel Rafet Kahraman Devlet Hastanesi protokolü, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Sunteks Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Kahraman tarafından imzalandı.

Kahraman Köktürk: Sağlık Turizmine önem verilmelidir!

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğr.Gör. Kahraman Köktürk ''Sağlık turizmi alanında önemli bir pazar payı ülkemizi bekliyor. Sadece hastanelerde tedavi için gidilen bir turizm çeşidi olarak değerlendirilmemesi gerekir" dedi.

Kahraman Köktürk: Sağlık Turizmine Önem Verilmelidir!

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğr. Gör. Kahraman Köktürk sağlık turizmi alanında önemli bir pazar payı ülkemizi bekliyor. Avrupa ülkelerinde yaşlılar örneğin ameliyat sonrası bakıma muhtaç. Bu bakımlar oldukça uzun sürecek konaklama geliri demektir" dedi

Mehmet Ellibeş Yazlık Başöğretmen Caddesi’ndeki yol çalışmalarını inceledi!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, bir süre önce ön tespit çalışmasının yapıldığı Yazlık Başöğretmen Caddesi’ndeki yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Ellibeş’e Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman da eşlik etti.

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Mehmet Ali Kahraman kimdir?

İstanbul'da bu sabah başlayan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alınan isimler arasında yer alan Çevre Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Mehmet Ali Kahraman kimdir?

Mehmet Kahraman kimdir?

Kahraman Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kahraman kimdir? Mehmet Kahraman inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Kahraman Yapı'nın hayata geçirdiği projeler nelerdir? İşte Kahraman Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kahraman...

Mehmet Kahraman kim Haberi

Mehmet Kahraman kim

Mehmet Kahraman kimdir?

Mehmet Kahraman, mali müşavirlikten inşaat sektörüne geçmiştir. 1993 yılında Gaziantep'te ortağıyla birlikte Kahraman Yapı’yı kuran Mehmet Kahraman, bugün Kahraman Yapı Yönetim Kurulu Başkanı.


20 yıldır inşaat sektöründe olan Mehmet Kahraman, bu sektörde daha önce Mehmet Kahraman İnşaat olarak yer alıyordu. Kahraman Yapı olarak son 4-5 yıldır konutun biraz daha dışına çıkarak işyeri üretimi, ofis, rezidans daireler, 1+1 dairelerden tutun da 5+1 dairelere kadar üretim yapan bir firma olduklarını belirten Mehmet Kahraman, bugüne kadar yaklaşık 800-900 kişiyi konut sahibi yaptıklarını belirtiyor.


Lise çağındayken iş hayatına atılan Mehmet Kahraman'ın asıl mesleği mali müşavirlik. Gaziantep Ticaret Lisesi’nde okurken aynı zamanda bir mali müşavirin yanında çıraklık yapan Mehmet Kahraman, yaklaşık 17-18 yıl önce inşaata ilgi duyarak, sektöre adım atmış. Mehmet Kahraman, 1993 yılında...