08 / 05 / 2024

Mehmet Keleş aday

Mehmet Keleş aday

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında açıklanan aday listesine göre AK Parti Düzce Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak belirlenen Mehmet Keleş kimdir?

Mehmet Ali Güneysu kimdir?

Özderici GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayı Mehmet Ali Güneysu kimdir? Mehmet Ali Güneysu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Ali Güneysu'nun biyografisi...

Mehmet Ergün Turan, Fatih Belediye Başkanı oldu!

Fatih'de belediye başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Mehmet Ergün Turan kazandı. Turan, yaklaşık 5 yıl TOKİ'nin başkanlığını yaptı...

Mehmet Okan Yanmaz, Akçakoca Belediye Başkanı oldu!

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, MHP adayı Mehmet Okan Yanmaz kazandı...

Mehmet Özhaseki: Ankara için 5 bine yakın projemiz var!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Ankara genelinde gerek çevre, gerekse merkez ilçelerimizde 5 bine yakın projemiz var. Bu projeleri gerçekleştirmeye bizim gücümüz yeter, tecrübemiz var" dedi...

Mehmet Özhaseki'nin Ankara’ya vizyon katacak dev projeleri!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki'nin Ankara için hazırladığı projelerin detayları belli oldu...

Mehmet Özhaseki’nin bağ evi Kayseri’yi karıştırdı!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Adayı Mehmet Özhaseki’nin ısrar üzerine açıkladığı mal varlığındaki ‘bağevi’ Kayseri’yi karıştırdı. Lüks villanın değerinin çok düşük gösterildiği iddia edildi.

Mehmet Özhaseki mal varlığını açıkladı!

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'nin 1 milyon 700 bin lira değerinde taşınmazı, hisse satışından 159 bin 500 lirası ve 4 şirkette hissesi bulunuyor. Anne ve babasından iş yeri ile arsa mirası olan Özhaseki'nin toplam borcu 293 bin 272 dolar.

Mehmet Özhaseki: Ankara için 11 kilometrelik hat hazırladık!

Ankara’nın üstü örtülü bir hazine olduğunu belirten Cumhur İttifakı Ankara adayı Mehmet Özhaseki, turizmden sanayiye, eğitimden ulaşıma kadar tüm projelerini anlattı.

Mehmet Özhaseki: 5 bin tane projemiz var!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Bizim ilçelerle birlikte neredeyse 5 bin tane projemiz var. Biz bunları yaparız ve bu bizim taahhüdümüz." diye konuştu.

Mehmet Özhaseki: Şahıs lehine plan tadilatı olmaz!

Yakacık Mahallesi sakinlerinin imar sorunu ile ilgili konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, ''Bir mahallede herkes eşit haklara sahipken içinden bir kişi gelir, kendine bir şey isterse o verilmez'' dedi.

Mehmet Özhaseki: Ankara’ya güzel hizmetler yapacağız!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, “25 arkadaşımızla kol kola girdik hizmet için huzurunuzdayız. Biraz benim ağabeyliğimle Ankara’ya güzel hizmetler yapacağız. Dersimize çalıştık” diye açıklama yaptı.

Mehmet Özhaseki: Kentsel dönüşüm benim işim!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Kentsel dönüşüm benim işim. Bu fakir kardeşiniz kentsel dönüşümle ilgili yasaları hazırlayanların başında geliyor. Bu benim uzmanlık alanım'' diye konuştu.

Mehmet Özhaseki: Bütçeyi canımız gibi koruduk!

"Ortada bir bütçe var, buna asla yan gözle baktırmayız." diyen Cumhur İttifakı'nın AK Partili Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Mansur Yavaş için "Projesi olmadan insanların önüne çıkılır mı?" şeklinde konuştu.

Mehmet Keleş aday Haberi

Mehmet Keleş aday

Mehmet Keleş kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda AK Parti'nin belediye Başkan Adaylarından bazılarını açıkladı. Listeye göre AK Parti Düzce Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Keleş oldu. Peki Mehmet Keleş kimdir?


Mehmet Keleş biyografi..

Mehmet Keleş, 1963 yılı Düzce doğumlu. İlk, orta ve liseyi Düzce de okuyan Mehmet Keleş, 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesinden mezun oldu.

Mehmet Keleş, memuriyete İçişleri Bakanlığı Sivil Savunma Genel Müdürlüğünde başladı. Cumayeri ve Uzunköprü Sivil Savunma Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 


Daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi ne naklen tayin oldu. Personel Müdürlüğü, İstanbul İtfaiye Müdürlüğü, Bilgi Kaynakları Müdürlüğü ve İDO, Halk Ekmek, BELBİM A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliklerinde bulundu.

2004 yılı Mahalli seçimlerinde Düzce Belediye Başkanı seçildi.5 yıl bu görevi yürüttü.2009 yılında İBB İETT Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire...