10 / 05 / 2024

mehmet kılıçlar iletişim

mehmet kılıçlar iletişim

Eski Emniyet Genel Müdürü olan Mehmet Kılıçlar, 15/9/2014 tarihli karar ile Ankara Valiliğine atandı. Peki Yeni Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar kimdir? İşte Yeni Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar..

Kılıçlar Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçlar Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Kılıç tarafından kuruldu.

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetcan Çınar tarafından kuruldu.

Emlakçılıkta iletişim yeteneğinin önemi!

Emlakçıların portföy alabilmek için satıcıyı da alıcıyı da ikna etmesi gerekiyor. Bu nedenle emlakçılar iletişim becerilerini ve bilgilerini sürekli geliştirmek zorunda...

Kılıçlar Medya Ajans Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kılıçlar Medya Ajans Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Kılıç tarafından açıldı.

Togo Kuleleri krizinde kılıçlar çekildi!

CHP’deki 25 milyon TL'lik Togo Kuleleri krizinde kılıçlar çekildi. Sinan Aygün, belgeleri savcıya vereceğini açıkladı. Aygün,  "Belgeler elimde. Bugün gerçekler ortaya çıkacak. Beni rantçılıkla suçlayan Yavaş bakalım ne diyecek?" dedi.

Kılıçlar Suit Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçlar Suit Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kılıç, Fırat Kılıç ve Yavuz Kılıç ortaklığıyla kuruldu.

Kılıçlar'dan İzmir'e 1.215 konut geliyor!

Kılıçlar Dış Ticaret Metal Maden Enerji Sanayi Anonim Şirketi, İzmir Bornova'da 3 yeni konut projesi inşa edecek. İzmir'e toplamda 1.215 konut kazandıracak firma daireleri 2020'de teslim edecek..

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar iletişim!

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar Residence projesinde toplamda 208 konut ve 50 ticari birim yer alacak. Yeni Yapı İnşaat Bağcılar iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Arena İnşaat Pergamon Köşkleri iletişim!

İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de konumlandırılan Pergamon Köşkleri projesinde kişiye özel ödeme alternatifleri sunuluyor. Arena İnşaat Pergamon Köşkleri iletişim...

Edremit Körfez Termal iletişim!

Edremit Körfez Termal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Körfez Termal devremülk projesinde fiyatlar 13 bin liradan başlıyor...

Kılıçlar İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Kılıçlar İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi, Niyazi Kılıç Şube Müdürlüğü'nde 850 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Üsküdar'da açıldı.

Katar'daki inşaat sektöründe olağanüstü bir hamle dönemi yaşanacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, özel uçak "ANA" ile saat 22.40'ta Katar'a gitti. Davutoğlu'nu Esenboğa Havalimanı'ndan Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan ve diğer yetkililer uğurladı.

Ey Kılıçlar İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ey Kılıçlar İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yücel Kılıç tarafından 200 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Şişli, Paşa Mahallesi, Ortanca Sokak Keçeli Apartmanı'nda kuruldu.

mehmet kılıçlar iletişim Haberi

mehmet kılıçlar iletişim

Mehmet Kılıçlar kimdir?

Vali-Emniyet Genel Müdürü Mehmet KILIÇLAR, 1965 yılında Tokat’ta doğdu. 1984 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu.


1985 yılında Samsun Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Sırasıyla Yozgat-Sarıkaya ve Ankara-Haymana Kaymakam vekilliği, Giresun-Yağlıdere, Elazığ-Kovancılar Kaymakamlıkları, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişliği, Başbakanlık İnsan Hakları Başkanlığı İçişleri Bakanlığı Temsilciliği ve İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı görevlerinde bulundu.

30.12.2005-22.12.2008 tarihleri arasında Mardin Valisi, 22.12.2008-11.08.2011 tarihleri arasında Eskişehir Valisi olarak görev yaptı. 11 Ağustos 2011 tarihinden itibaren de Emniyet Genel Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Mehmet Kılıçlar 15/9/2014 tarihli karar ile Ankara Valiliğine atandı.


1990-1991 yılları arasında ABD’de 1 yıl süreli İngilizce ve mesleki konularda eğitim almış olup, iyi derecede İngilizce...