13 / 05 / 2024

Mehmet Levent Oktay

Mehmet Levent Oktay

MLO İnşaat Makina Danışmanlık Limited Şirketi, Mehmet Levent Oktay tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Ergin Danışmanlık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ergin Danışmanlık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Yalçın ve Mehmet Levent Oktay ortaklığında kuruldu.

Mbo Yapı Sistem Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbo Yapı Sistem Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bilal Oktay tarafından kuruldu.

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 60 milyon 540 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Orta Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Orta Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 74 milyon 450 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Kıyı Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kıyı Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 21 milyon 175 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Danış Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Danış Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 32 milyon 760 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Levent Palace Otel Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Levent Palace Otel Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Ergün ve Suna Palanlı ortaklığında kuruldu.

Lemar Kozmetik Itriyat Tekstil İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lemar Kozmetik Itriyat Tekstil İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Levent Öğretmen tarafından kuruldu.

Mehmet Levent Hacıislamoğlu, İdealist GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

İdealist GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Aslıhan ÜTE'nin yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Levent Hacıislamoğlu atandı. 

Eralp Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

Eralp Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi Kağıthane'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Arif Eralp tarafından kuruldu.

Bahçeköy Turizm Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bahçeköy Turizm Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 17 milyon TL sermaye bedel ile Mehmet Nevzat Pisak ve Mehmet Levent Selamoğlu ortaklığında kuruldu. 

Fiba Cp Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fiba Cp Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özyeğin, Mehmet Güleşçi, Ayşe Can Oktay, Yurdaer Kahraman ve Levent Kaya ortaklığında kuruldu. 

Mehmet Fatih Keresteci, Servet GYO'dan ayrıldı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Fatih Keresteci görevinden istifa etti. Keresteci'nin yerine ise Levent Yıldırım atandı.

Mehmet Levent Oktay Haberi

Mehmet Levent Oktay

MLO İnşaat Makina Danışmanlık Limited Şirketi, Mehmet Levent Oktay tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 18 Mart'ta kurulan MLO İnşaat Makina Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu;  Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


MLO İnşaat Makina Danışmanlık Limited Şirketi adres: Ümraniye, Y. Dudullu Des Sanayi Sitesi 117. Sokak C-28 Blok...