13 / 05 / 2024

Mehmet Mert Evren

Mehmet Mert Evren

Evren Kentsel Dönüşüm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Mert Evren tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Güngören, Sanayi Mahallesi, Özboran Sokak'ta kuruldu.

Parga Site Yönetimi Temizlik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parga Site Yönetimi Temizlik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mert Denizman tarafından kuruldu.

Zarifoğlu İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zarifoğlu İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mert Zarifoğlu tarafından kuruldu.

Mert Life Group Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Life Group Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sefa İbiş tarafından kuruldu.

Tarım Lisesi öğrencilerine bir dönüm yer verilecek!

İlk tarım lisesinin açılışındaki programın ardından Mehmet Mert’in sorularını cevaplandıran Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, “42 öğrencimiz var. Her gelen öğrenciye birer dönüm tapulu yer vereceğiz” dedi.

Mert Yol İnşaat Makina Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Yol İnşaat Makina Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mehmet Altınok tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Albatros arazisinin ihale sonucu 26 Nisan'da açıklanacak!

Gazetem İstanbul Gazetesi köşe yazarı olan Mehmet Mert bugünkü yazısında 11 Nisan'da 160 milyon TL bedelle satışa çıkan Albatros arazisinin ihale sürecinden bahsetti.

Büyükçekmece Albatros arazisi yeniden satışta!

Gazetem İstanbul Gazetesi'nin köşe yazarı Mehmet Mert bugün köşesinde "İşte Albatros'un projesi" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

Cömert İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cömert İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Cömert ve Mehmet Cömert ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 100 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Başakşehir, İkitelli Organizasyon Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

EMT Mühendislik İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EMT Mühendislik İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Altun, Evren Yılmaz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Evren Kentsel Dönüşüm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evren Kentsel Dönüşüm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Mert Evren tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Güngören, Sanayi Mahallesi, Özboran Sokak'ta kuruldu.

Manisa Kenan Evren Parkı'nın ismi Mehmetçik Parkı oldu!

Manisa Salihli Belediye Meclisi’ nin aralık ayı olağan toplantısında Manisa' nın Salihli ilçesindeki Kenan Evren Parkı’ nın isminin " Mehmetçik Parkı " olarak değiştirilmesi kararlaştırıldı...

Avrasya GYO'dan yönetim kurulu üyesi Mehmet Uğurlu istifa etti!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi; Yönetim Kurulunun 27 Haziran 2011 tarih ve 155 sayılı toplantısında Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Uğurlu'nun istifasını kabul etti...

Mehmet Aksoy: çok büyük tazminat davası açacağım!

İnsanlık Anıtı'nın geriye kalan iki parçasının kırılarak kaldırılmasına tepki gösteren Mehmet Aksoy, 'Akbaba gibidelici dozerle üşüştüler, anıtın iki ayağı parça pinçik edildi. çok büyük tazminat davası açacağım' dedi....

Mehmet Mert Evren Haberi

Mehmet Mert Evren

Evren Kentsel Dönüşüm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Mert Evren tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


Evren Kentsel Dönüşüm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Kentsel dönüşüm için binaları yıkmak yeniden inşa etmek. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...