29 / 04 / 2024

Mehmet Müezzinoğlu kim

Mehmet Müezzinoğlu kim

Mehmet Müezzinoğlu, Sağlık Bakanı olarak katıldığı son törende, önümüzdeki yıl bu zamanlara gelindiğinde, 8 bin yataklı 5 şehir hastanesinin hizmete gireceğini belirterek, hastane binalarının bulunduğu şehirlerin en modern binaları olacağını söyledi.

4 yıl içinde 95 bin yatak kapasiteli hastane dönüşümü yapılacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, önümüzdeki dört yıl içinde 90-95 bin yatak kapasiteli fiziki mekan dönüşümlerinin yapılacağını belirterek, “Sağlık hizmeti rakamlarını 2019 yılında 10 milyar dolara taşıyabileceğimize inanıyoruz” dedi.

Mehmet Müezzinoğlu'nun Avcılar'daki evi yıkıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun Avcılar'ın Ambarlı Mahallesi'nde bulunan evi, Bakanlar Kurulu tarafından 2005'te heyelan tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle 'Afet Risk Alanı' olarak ilan edilen bölgede yer aldığı için yıkıldı.

15 şehir hastanesinin ihale süresi tamamlandı!

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, "15 şehir hastanesiyle ilgili şu anda Bakanlık olarak yasal anlamda, hukuksal ve idari anlamda bir sorun kalmadı" dedi.

Mehmet Müezzinoğlu Trakya Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açılışına katıldı!

Bakan Müezzinoğlu, Trakya Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açılışı için tören alanına yaya olarak geçtiği sırada üniversite tıp fakültesi hastanesi bahçesinde sigara içenlere sağlık için sigarayı bırakmaları uyarısında bulundu.

Sağlık turizminde Türkiye tercih ediliyor!

SAĞLIK Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye’nin sağlık turizminde, bölgesinde önemli bir merkez haline geldiğini söyledi. Sağlık turizminde Türkiye'yi tercih eden ülkelerin başını Rusya ve Türk Cumhuriyetleri çekiyor...

Mehmet Müezzinoğlu Elazığ'da Şehir Hastanesi temel atma törenine katılıyor!

Bakan Müezzinoğlu, Şehir Hastanesi'nin temel atma törenine katılmak üzere geldiği Elazığ'da, Vali Ömer Faruk Koçak'ı ziyaret etti. Valilik şeref defterini imzalayan ve bir süre valilik makamında Koçak ile görüşen Müezzinoğlu, ziyaret sonrası gazetecilere

Mehmet Müezzinoğlu: 86 hastanenin ihale sürecini başlattık!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, gelecek 2-3 ay için 86 hastanenin ihale sürecini başlattıklarını belirterek, "Önümüzdeki 3-4 yıl içinde toplam 45 bin hasta yatağını yenileyeceğiz" dedi...

Mehmet Müezzinoğlu: Gemi hastanesi 3 yıl içinde hizmete girecek!

Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye'nin dünyada bir ilk olması ümit edilen gemi hastanesinin de faaliyete geçirileceğini söyledi. Müezzinoğlu, "Gemi hastanesinin şu anda proje ihalesi sürecindeyiz. 3 yıl içerisinde hastane hizmete girecek.' dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleşen 140'ıncı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi.

Mehmet Müezzinoğlu'ndan Balıkesir brifingi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir temasları kapsamında Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Ahmet Edip Uğur’la görüşen Müezzinoğlu, belediye projeleriyle ilgili bilgi aldı

Mehmet Müezzinoğlu Balıkesir'de projeleri inceledi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulunarak Başkan Ahmet Edip Uğur ile görüştü.

Milli tren için geri sayım başladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Adapazarı'nda bulunan Türkiye Vagon Sanayi A.Ş.'de (TÜVASAŞ) 2018'in sonunda raylarda olması hedeflenen Milli Yüksek Hızlı Tren'i inceledi.

Mehmet Müezzinoğlu Bursa'da yakında açılacak projeleri inceledi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından yakında hizmete açılacak Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezi (MESYEB), Tekstil ve Teknik Tekstil Mükemmeliyet Merkezi ile İleri Kompozit Mükemmeliyet Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Mehmet Müezzinoğlu'ndan Moody's kararı değerlendirmesi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türkiye'nin kredi notunu revize etmesine ilişkin açıklama yaptı.

Soğanlı kentsel dönüşüm projesinde 2. etabın temeli atıldı!

Türkiye’deki kentsel dönüşüme ışık tutan Soğanlı Projesi’nde ikinci perde açıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu ile Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın temelini attığı proje 2017’de bitirilecek.

Mehmet Müezzinoğlu şehir hastanelerinin ne zaman açılacağını açıkladı!

Yeni Birlik yazarı Aslı Üstünkaya, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile bir röportaj gerçekleştirdi. Müezzinoğlu, bisiklet projesi ve şehir hastanelerinin ne zaman açılacağı konusunda bilgiler verdi.

Manavgat Devlet Hastanesi ek bina yapımına ilişkin 5 sorun mecliste!

Antalya Milletvekili Devrim Kök, Manavgat Devlet Hastanesi ek bina yapımına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kök sorularını Sağlık Bakanı Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu'na yöneltti..

Mehmet Müezzinoğlu'ndan Kayseri'ye hastane sözü!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin doğusundaki nüfus yoğunluğunun hastane ihtiyacı bulunduğunu belirtti ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan hastane talebinde bulundu. Bakan Müezzinoğlu da yeni hastaneye olur verdi.

Mehmet Müezzinoğlu, Bursa'da özel bir hastanenin açılışına katıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Son 10-14 yılda sağlık alanında özel sektör de önemli mesafeler katetti ama kamunun katettiği mesafe, özel sektörün önüne geçti." dedi.

4 yıl içinde 95 bin yatak kapasiteli hastane dönüşümü yapılacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, önümüzdeki dört yıl içinde 90-95 bin yatak kapasiteli fiziki mekan dönüşümlerinin yapılacağını belirterek, “Sağlık hizmeti rakamlarını 2019 yılında 10 milyar dolara taşıyabileceğimize inanıyoruz” dedi.

Sağlık Bakanlığı üst düzey bürokratları devlet lojmanlarında mı oturuyor?

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun konuyla ilgili soru önergesini yanıtladı. Bakanın verdiği bilgiye göre bürokratlar lojmanlarda sudan ucuza oturuyor.

Mehmet Müezzinoğlu kim Haberi

Mehmet Müezzinoğlu kim

Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü'nün (Konya Şehir Hastanesi) yapımı için temin edilen kredinin sözleşmesi imzalandı.Müezzinoğlu, törende yaptığı konuşmada, şehir hastaneleri projesinin çok zorlu bir yolculuk olduğunu, ancak buna rağmen projelerin güçlü bir sahipleneni olduğunu ifade etti. "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu projelerin arkasında, tabiri caizse kapı gibi durdu" diyen Müezzinoğlu, şunları söyledi:


"Bu güçlü irade sayesinde bugün gerçekten dünyaya örnek olabilecek bir noktayı yakaladık. Önümüzde başarıların hızla gelebileceği bir döneme girildi. Zorlukları büyük oranda aştık. İlkini 4-5 ay sonra Mersin Şehir Hastanesi'nin açılışıyla taçlandıracak ama zorluğun ikinci basamağı başlayacak. Bunların dünyaya örnek olacak şekilde yönetilebilmesi ve hakikaten hayal ettiğimiz hedeflere ulaşabileceğimiz bir yönetim anlayışıyla ülke ve bölge sağlığına farklı bir vizyonu kazandırabilmek. Kayseri Entegre Şehir Hastanesi de dahil olmak üzere...