13 / 05 / 2024

Mehmet Müezzinoğlu muğla temel atma

Mehmet Müezzinoğlu muğla temel atma

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yerel yönetimlere yaptıkları her bir metre yürüyüş yolu için bir bisiklet hediye edeceklerini belirtti. Muğla'da 475 yatak kapasiteli devlet hastanesinin temel atma törenine katıldı.

Muğla’dan arazi almak isteyenlere müjde! Arazi satışı yapılacak!  

Muğla Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Muğla merkezde yer alan bir araziyi satacağını açıkladı. Açık artırma usulüyle satılacak arazi için 23 Ocak 2024’te ihale düzenlenecek.

Muğla Milas'ta KDV, damga vergisi ve tapu harcından muaf arazi fırsatı!

Muğla İli Milas Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Milas Ören'de yer alan araziyi satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Muğla Seydimeker'de taksitle imarlı arsa fırsatı! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Seydikemer Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Seydikemer'de yer alan imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 15 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Emlak Konut GYO Muğla Bodrum Ortakent arsasına 10.1 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Muğla Bodrum Ortakent Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2.oturumu 3 Kasım 2022 tarihinde yapıldı. İşte ayrıntılar...

Tatilcilerin gözdesi Muğla'da imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Menteşe ilçesi Salihpaşalar Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Muğla'da son dakika imarlı arsa fırsatı! İhalesi 1 Eylül'de!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Menteşe ilçesi Salihpaşalar Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Muğla'da 39 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Kavaklıdere ilçesi Kavaklıdere - Kurucaova Köyü'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 26 Ağustos 2022 tarihinde saat 15:45'te yapılacak.

Muğla Milas'ta 59.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla Milas'ta kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Muğla'da 10 bin kişi tahliye edildi!

Geçtiğimiz haftadan beri yangınlarla mücadele eden Muğla'da 10 bin kişi yaşadıkları evlerden tahliye edildi. 

Muğla Bodrum'da 16.5 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla Bodrum'da yer alan gayrimenkulü 16 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Muğla'daki Doğal sit alanlarının statülerinin değiştirildiği iddialarına yalanlama!

Muğla Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Muğla'daki "Doğal sit alanlarının statülerinin değiştirildiği" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleşen 140'ıncı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi.

Muğla için korkutan uyarı: 574 yapı riskli!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Muğla’da 2017 yılından bu yana yürütülen çalışmalarda 286 binanın riskli olduğu bilgisini açıkladı. Alban, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na, “Muğla deprem bölgesi, insanlar beton tabutlar içerisinde yaşıyor. Tehlikenin farkında mısınız?” diye sordu.

Mehmet Müezzinoğlu muğla temel atma Haberi

Mehmet Müezzinoğlu muğla temel atma

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu , Muğla'da 475 yatak kapasiteli devlet hastanesinin temel atma törenine katıldı. Törende yaptığı konuşmada sağlıklı yaşamın önemine değinen Müezzinoğlu, TÜİK'in yaptığı araştırmada vatandaşların yüzde 84'ünün şahsıyla ilgili beklediği en önemli alana "sağlık" şeklinde cevap verdiğini söyledi. 


Her bireyin "önce sağlık" dediğini vurgulayan Müezzinoğlu, "Önce sağlığımıza dikkat etmek, sağlığımızla ilgili gerekenleri yapmak, sonra da hastalandığımızda ideal mekanları aramak durumunda olmalıyız" dedi. 


Bir "hastalık bakanı" değil, sağlık bakanı olarak önce sağlıklı yaşamanın gereklerinin yapılması gerektiğini söylediğine işaret eden Müezzinoğlu, herkesin sağlıklı bir yaşam kültürü bulunması gerektiğini vurguladı. 


Özellikle yerel yöneticilerden sağlıklı yaşam kentleri istemesi gerektiğini dile getiren Müezzinoğlu, şöyle devam etti:


"Daha çok yürüyüş yollarını, daha çok bisiklet yollarını, çocuklarımız ve gençlerimiz için daha sağlıklı bir ortamı talep etmeliyiz. Hasta olduğumuzda...