02 / 05 / 2024

mehmet nane fapra başkanı

mehmet nane fapra başkanı

APRCE 2013 etkinliğinde Asya Pasifik bölgesi perakendeciler fedarasyonu Başkanı Dato Dr. Jannie Chan bayrağı, AMPD Başkanı Mehmet Nane'ye teslim etti. Mahmet Nane, 2015 yılına kadar görev yapacak..

“İç hat uçuşlarda tavan fiyat artışı kesinlikle gündeme gelecektir!”

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nane, iç hat uçuşlarda tavan fiyat artışının çok önceden yapılması gerektiğini ve artışın kesinlikle tekrar gündeme geleceğini ifade etti.

Mehmet Tevfik Nane kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tevfik Nane kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Tevfik Nane daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Tevfik Nane'nİn eğitim hayatı nasıldı?

Pegasus'tan zam çıkışı! Uçak biletlerine zam mı gelecek?

Uçak bileti fiyatlarının özellikle yurt içi hatlarda çok düşük loduğunu belirten Pegasus Başkanvekili Mehmet Nane, havayolu şirketlerinin personel hariç tüm giderlerinin döviz bazlı olduğuna işaret etti.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pisti 2020'de devreye girecek!

Bu yılın ilk yarısını 2,9 milyar TL ciro ve rekor doluluk oranlarıyla geçiren Pegasus, ikinci yarıdan da umutlu. Pegasus CEO'su Mehmet Nane, "Sabiha Gökçen'de ikinci pist, yeni uçaklar ve yeni hatlar ile birlikte çift haneli büyüme bekliyoruz" diyor.

Hakan Ergin kimdir?

2013 yılı Temmuz ayında CarrefourSA’da direksiyona geçmesinin ardından geçen 2,5 yıllık süreçte birçok başarıya imza atan Genel Müdür Mehmet Nane, görevini Hakan Ergin’e devretti. Peki, CarrefourSA Yeni Genel Müdürü Hakan Ergin kimdir?

Hakan Ergin, CarrefourSA Genel Müdürü oldu!

CarrefourSA’da direksiyona geçmesinin ardından geçen 2.5 yıllık süreçte birçok başarıya imza atan Genel Müdür Mehmet Nane, görevini Hakan Ergin’e devretti.

Carrefoursa 1 yılda 456 yeni mağaza açtı!

2015’te toplam 250 mağazası bulunan 3 ayrı zinciri bünyesine katan Carrefoursa, 1 yılda 456 yeni açılış yaptı. Carrefoursa Genel Müdürü Mehmet Nane, 333 mağazayla başladıkları yılı, toplam 792 mağazayla sonlandıracaklarını açıkladı.

Marmaris'te MiaMai Oteli açıldı!

Carrefoursa Genel Müdürü Mehmet Nane, “Şimdi durulma zamanı. Yıl sonuna kadar mağaza sayımız 450’den 800’e çıkacak. Satın alma işlemleri tamamlanınca Kiler tabelaları Carrefoursa olacak” dedi.

Carrefoursa,Kiler ve Alkaş Marmaris'te MiaMai otelini açtı!

Ünlü CEO’lar emeklilikte keyif sürmek için Bozburun’da arazi ararken otel sahibi oldular. Carrefoursa Genel Müdürü Mehmet Nane, Kiler CEO’su Nihat Özdemir ve Alkaş’ın patronu Avi Alkaş’ın artık bir butik oteli var...

CarrefourSA Samsun'da ilk hipermarketini açtı!

Sabancı Grubu'na bağlı CarrefourSA, Samsun'daki ilk hipermarketini dün hizmete açtı. Genel Müdür Mehmet Nane, 2014 başında lokal değerleri göz ardı etmeden global bir marka olabilmeyi amaçladıklarını söyledi.

Parakendeciler Marmaris'te butik otel açıyor!

CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet Nane, Kiler Genel Müdürü Nihat Özdemir ve Jones Lang Lassalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş’ın ortak turizm yatırımına girdi.

CarrefourSA Kipa'ya talip!

Genel Müdür Mehmet Nane: "Kiler ile ciroda ilk üçe giriyoruz. Şimdi sırada tüketicinin kalbinde liderlik kurmak, lovemark olmak var . Büyüme iştahımız sürüyor. Yeni satın almalar olabilir. Tesco Kipa’ya da talip olabiliriz." dedi.

Mehmet Nane kimdir?

Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği (AMPD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nane kimdir? Mehmet Nane, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mehmet Nane ve iş hayatı...

mehmet nane fapra başkanı Haberi

mehmet nane fapra başkanı

23 Eylül tarihinde başlayan Asya Pasifik Perakende Konferansı ve Sergisi (APRCE), 37 ülkeden 2 binin üzerinde katılımcı ile Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen gala gecesiyle sona erdi. 


AMPD'nin (Alışveriş Merkezleri ve Perakendecileri Derneği) 2000 yılından bu zamana üyesi olduğu FAPRA (Asya-Pasifik Perakende Dernekleri Federasyonu) tarafından düzenlenen bölgenin en büyük etkinliği APRCE 2013, perakende sektörünün 7 trilyonu temsil eden isimlerini biraraya getirdi. APRCE'nin kapanış oturumu 'perakendenin geleceği' başlığı, Boston Consulting Grup Ortağı ve Yönetim Müdürü Gavin Parker moderatörlüğünde gerçekleşti. 

17 ülkenin temsilcisi Oturumda, Aeon Ortağı ve Yöneticisi Motoya Okada, Lotte Shopping Başkanı, Grup CEO'su ve Kore Perakendeciler Derneği Başkanı Shin Heon perakendenin geleceğine ilişkin görüşlerini paylaştı. 

APRCE 2013 kapsamında düzenlenen gala gecesinde FAPRA Başkanı Dato Dr. Jannie Chan bayrağı, AMPD Başkanı...