16 / 05 / 2024

Mehmet Onur Yürç

Mehmet Onur Yürç

Roof Tasarım ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Onur Yürç, Cengiz Otar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Onur Yücekal iş hayatına nerede başladı? Hangi bankalarda görev aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Onur Yücekal imdir? Hangi üniversiteden, kaç yılında mezun oldu? Çalışma yaşamına ne zaman ve nerede başladı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda görev yürütüyor? İşte Onur Yücekal ile ilgili merak edilenler...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir? Mehmet Fatih Kacır nereden mezun? 

Yeni Sanayi ve Teknoloji Bakanı 1984 yılında İstanbul'da doğan Mehmet Fatih Kacır oldu. Peki Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir? Mehmet Fatih Kacır nereden mezun? 

Altın sahaların tozunu attırmaya geliyor! Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni senaryoyu açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta bankaların iflas kararlarıyla yükselişe geçerken, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise altında yeni senaryoyu açıkladı!

Altın yıl sonunda kaç lira olacak? Böyle bir rakamı kimse söylemedi! Altın uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk açıkladı

Altın fiyatlarında yıl sonu tahminleri teker teker geliyor. Gram altın 1. 500 lira olacak diyen de var 2. 000 lira olacak diyen de… Ünlü altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ün yıl sonu tahmini ne; İşte detaylar…

Mehmet Günsür İtalya'da köy evi aldı!

Kazandığı paraları gayrimenkule yatıran yakışıklı oyuncu Mehmet Günsür, son olarak İtalya’nın güneyinde yer alan küçük bir köyden bahçe içinde iki katlı bir ev aldı.

Mehmet Bağatır: Ev alan kazanır!

Çanakkale’de 13 yıldır emlak sektöründe faaliyet gösteren Assos Gayrimenkulün sahibi Mehmet Bağatır, emlak sektörü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bağatır, şu anda daire alanın kazanacağını söyledi.

TOKİ 60 şehirde 193 kentsel dönüşüm projesi yürütüyor!

TOKİ 60 şehirde 193 kentsel dönüşüm projesi yürüttüklerini söyleyen Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, konut projelerinde yangınlara karşı dirençli malzeme kullandıklarını belirtti.

Mehmet Özhaseki Yıldırım'daki dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Kentte yürütülen ve planlanan kentsel dönüşüm projelerinin, vatandaşlara tüm detaylarıyla anlatıldığı merkezden övgüyle bahseden Bakan Özhaseki, Yıldırım’ın kentsel dönüşümde örnek alınması gerektiğini belirtti

Tekirdağ Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplandı!

Tekirdağ Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplantısı Kent Konseyi Toplantı Salonunda Kent Konseyi Başkanı Mehmet Ali IŞIKGÖR başkanlığında gerçekleştirildi, toplantıda yapılması planlanan projeler değerlendirildi.

Mehmet Büyükekşi'den yatırımcılara çağrı!

TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, Trabzon'da 70'ten fazla ülkenin temsilcisine yaptığı çağrıda yatırımların sadece iç piyasa için değil, dört bir yandaki 56 ülkeye yönelik olacağını söyledi.

Türk-Alman Çevre Yürütme Komitesi 12. Toplantısı gerçekleşti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar’ın başkanlığında “ Türk – Alman Çevre Yürütme Komitesi 12. Toplantısı ” dün gerçekleşti...

Türk–Alman Çevre Yürütme Komitesi 12. toplantısı düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar’ın başkanlığında “Türk – Alman Çevre Yürütme Komitesi 12. Toplantısı” düzenlendi.

Mehmet Hamdi Yıldırım kimdir?

Mehmet Hamdi Yıldırım kimdir? Maden İşleri Genel Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Mehmet Hamdi Yıldırım, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Hamdi Yıldırım'ın hayatı...

Mehmet Onur Yürç Haberi

Mehmet Onur Yürç
Roof Tasarım ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Onur Yürç, Cengiz Otar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da kuruldu. 


Roof Tasarım ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1--Yurt içinde ve yurt dışında her türlü yapıların iç ve dış dizaynını tasarımını ve dekorasyonunu yapmak 2-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu...