02 / 05 / 2024

Mehmet Rutkay Çakırkaya

Mehmet Rutkay Çakırkaya

Valens Gold Palace Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi, Vedat Mutlu, İsa Çiftçi, Mehmet Rutkay Çakırkaya, Aslan Salman tarafından 490 bin 6 TL'lik sermaye ile kuruldu.

Valens Diamond Palace Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Valens Diamond Palace Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi, Vedat Mutlu, İsa Çiftçi, Mehmet Rutkay Çakırkaya, Aslan Salman tarafından 2 milyon 597 bin 797 TL'lik sermaye ile kuruldu.

Bakan Özhaseki açıkladı! İstanbul'da ev fiyatları düşecek...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen 'Türkiye Yüzyılı Şehircilik Politikaları Çalıştayı'nda bir konuşma yaptı. Özellikle İstanbul'da konut fiyatlarını düşürmek için tedbirler aldıklarını söyledi. İşte haberin ayrıntıları...

Mehmet Ak Şekerbank’ta hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Mehmet Ak kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Şekerbank’ta hangi alanlarda görev aldı? Şeker GYO’da ne zamandan beri ve hangi alanda çalışıyor? İşte Mehmet Ak’ın biyografisi...

Bng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Bingöl ve Mehmet Ali Akıncı ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşümde finansman modelleri neden önemli? Beher metrekare pay senedi nedir?

Akcan Proje Yönetimi Genel Müdürü Mehmet Murat Akıncı, Kentsel Dönüşüm Finansman Modelitesi olarak beher metrekare pay senedini kaleme aldı. Peki beher metrekare pay senedi nedir? İşte o sorunun yanıtı...

Kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür?

Akcan Proje Yönetimi Genel Müdürü Mehmet Murat Akıncı, kentsel dönüşümdeki güven sorunlarını ve bu sorunların nasıl aşılacağını kaleme aldı. Peki kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür? İşte o sorunun yanıtı...

Ert Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Mehmet Ertan Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Akn Orman Ürünleri Mimari Yapılar Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akn Orman Ürünleri Mimari Yapılar Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hamdi Akın tarafından kuruldu.

2e Altyapı İnşaat Arıtma Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topuzoğulları Hafriyat Madencilik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi Maltepe’de  1milyon TL sermaye bedeli ile Enis    Gezer, Mehmet Ertan Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Çakıcıoğulları İnşaat'ın acı günü! Mehmet Çakıcı vefat etti!

Çakıcıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu Mehmet Çakıcı hayatını kaybetti. 

Lacco Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Tekstil Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Lacco Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Tekstil Dış Tic.Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Çakıcı tarafından kuruldu.

Ev fiyatlarındaki artış devam edecek mi?

Akcan Proje Yönetimi Genel Müdürü Mehmet Murat Akıncı, artan konut fiyatlarını ve konut sektöründeki son durumu kaleme aldı. İşte Mehmet Murat Akıncı'nın 'Artan kira ve konut fiyatları barınma sorununa dönüşüyor' başlıklı yazısı...

Mehmet Aydın'ın kaçak villası mühürlendi!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye teslim olan Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıkmıştı. Söz konusu villa mühürlendi.

Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa yaptırdığı ortaya çıktı!

Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun Espiye'de kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıktı. Kaçak villa için yıkım kararı alındı. 

Mehmet Rutkay Çakırkaya Haberi

Mehmet Rutkay Çakırkaya
Valens Gold Palace Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi, Vedat Mutlu, İsa Çiftçi, Mehmet Rutkay Çakırkaya, Aslan Salman tarafından 490 bin 6 TL'lik sermaye ile 27 Nisan'da kuruldu. 


Valens Gold Palace Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi iş konusu; A)Turizm ve eğlence amaçlı yurtiçi ve yurtdışında; otel, motel, pansiyon, kamping, tatil köyü, dinlenme evleri, spor ve jimnastik salonları, yüzme havuzları, termal tesisler, yüzme havuzları, hamam, sauna, plaj, büfe, lokanta ve kafeterya, çay bahçeleri, piknik ve mesire yerleri, nargile salonları, sinema, tiyatro salonları vb. eğlence yerleri ile her türlü turistik tesisleri inşa ettirmek veya kurulmuş bulunan bu yerleri satın almak, açmak, tesis etmek, kiralamak, kiraya vermek ve işletmeciliğini yapmak, bu tesislere ait otopark ve benzeri yerleri kurmak ve işletmek, B) 1618 sayılı Seyahat...