06 / 05 / 2024

Mehmet Sabri Tütüncü

Mehmet Sabri Tütüncü

K Yatırım Enerji Anonim Şirketi, Ali Kibar Yönetim Kurulu Başkanlığı, Tamer Saka Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Mehmet Sabri Tütüncü Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Karaköy, Tersane Caddesi'nde kuruldu.

Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç var: GYODER'den konut ve kira fiyatlarını düşürmek için öneriler!

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç olduğunun altını çizerek, TCMB'nin konut ve kira fiyatlarını düşürmek için gündeme getirdiği önerileri değerlendirdi. İşte o açıklama...

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

2012'den bugüne 2 milyon 200 bin bağımsız bölüm dönüştü! 400 bin bağımsız bölümün dönüşümü de sürüyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'de 2012 yılından bu yana 2 milyon 200 bin bağımsız bölümün dönüşümünü tamamladıklarına dikkat çekti. İşte Bakan Özhaseki'nin o son dakika açıklaması...

Türk Kahvesinin fiyatı resmen dibe vurdu! Fırsatı kaçıranın keyfi de kaçacak! BİM 6 Aralık 2022 fiyat listesi…

BİM’in 6 Aralık 2022 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. İndirimli ürünler arasında yer alan Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi 3 adet 100 gr’lık paket halinde üstelik fincan seti hediyesiyle birlikte 58.50 liraya satılacak. İşte BİM 6 Aralık 2022 fiyat listesi…

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Vasfi Tütüncü ve Yusuf Tütüncü ortaklığında kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sabri Tüfekçi tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Sabri Tüfekçi tarafından kuruldu.

Tütüncüler Petrol Madencilik Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Tütüncüler Petrol Madencilik Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Fatih Erdem tarafından kuruldu.

Mehmet Muş açıkladı: Türkiye ihracatla büyümeye devam ediyor!

Büyüme rakamları ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ticaret Bakanı Mehmet Muş "Türkiye ihracatla büyümeye devam ediyor. 2.çeyrekte yüzde 21,7 ile rekor bir büyüme kaydedildi. Mal ve hizmet ihracatımızın büyümeye katkısı 10,8 puan oldu." dedi.

Kentsel dönüşüm sürecine bütüncül yaklaşılmalı!

‘1-7 Mart Deprem Haftası’ dolayısıyla açıklamada bulunan GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, Türkiye'de hayata geçen kentsel dönüşüm sürecine bütüncül yaklaşımla bakılması gerektiğini dile getirdi.

Bmn Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmn Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 11 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Bumin Tütüncü, Mehmet Yaşar Koca ve Saadettin Tütüncü ortaklığında kuruldu.

Hakan Tütüncü: Kepez'in gecekondu çehresi değişti!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Perihan-Esat Aral Okulu'nda devam eden spor salonu inşaatında yaptığı konuşmasında, ilçe genelinde yapılan çalışmalarla gecekondu çehresinin değiştirildiğini dile getirdi. 

Akkök Holding'in acı günü! Mehmet Yekta Dördüncü vefat etti!

Akkök Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü'nün kardeşi Mehmet Yekta Dördüncü vefat etti.

Mehmet Sabri Tütüncü Haberi

Mehmet Sabri Tütüncü

K Yatırım Enerji Anonim Şirketi, Ali Kibar Yönetim Kurulu Başkanlığı, Tamer Saka Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Mehmet Sabri Tütüncü Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Karaköy, Tersane Caddesi'nde kuruldu.


K Yatırım Enerji Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amacı ve bu amacı gerçekleştirmek için yapabileceği işler şunlardır: A)Boru hatlarının, gaz işleme fabrikalarının, gaz yeraltı depo­ların gaz nakil sistemindeki diğer üniteler ve kombine çevrim santral­leri ile sosyal amaçlı ünitelerinin Türkiye ve diğer ülkeler toprakları üzerinde projelendirilmesi inşaatı ve işletilmesi, B)Gaz hatları, kompresör ista­syonunun, yeraltı ve yerüstü gaz depoları, dağıtım hatları, gazla çalışan elektrik santralleri ve gazın kullanıldığı diğer sanayi birim­lerinin projelendirilmesi, finanse edilmesi, inşaatı, yapımı ve organizasy­onunu yapmak. Gerekirse bunları işletmek veya devretmek, mevcut gaz hatlarından ki­ralama...