22 / 05 / 2024

Mehmet Sarıbacak

Mehmet Sarıbacak

Arizon Yapı Anonim Şirketi, Mehmet Sarıbacak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs 2015 tarihinde Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi, 1908 Sokak'ta kuruldu.

Hcm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Hcm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rukiye Sarıbacak ve Çoşkun Bülbül ortaklığında kuruldu. 

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Mars Doğa Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Doğa Turizm Anonim Şirketi Esenyurt’ta  200  bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Sarıbacak tarafından kuruldu.

Nizip Devlet Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yapımı devam eden 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin inşası aralıksız devam ediyor. Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, hastane inşaatında incelemelerde bulundu. 

Sarıyer'deki milyon dolarlık villa için soruşturma açıldı!

Sarıyer Zekeriyaköy’de  yaşayan Katarlı iş insanı Mohd Abdulla Alsiddiqi Alemadi, komşusu  Mehmet Ünal hakkında kaçak yapı inşa ettiğini öne sürerek şikayette bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı söz konusu villa hakkında soruşturma başlattı. 

Denizli'de mermer ıslah OSB kurulması için ilk adım atıldı!

Denizli'de mermer ıslah organize sanayi bölgesi kurulmasını isteyen sektör temsilcileri, MAKSIAD Başkanı Mehmet Sarı'nın ev sahipliğinde AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile bir araya gelerek taleplerini dile getirdi.

Mds Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mds Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sarıtağ ve Murat Doğruparmak ortaklığında kuruldu.

Amasya Belediyesi kiracılarından 3 aylık kira almayacak!

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı yaptığı açıklamada, koronavirüs salgını nedeniyle Belediyeye ait iş yerlerinden 3 aylık kiranın alınmayacağını söyledi.

Ayasofya'nın cami olarak ibadete açılması hukuka aykırı mı?

TÜRKAD Başkanı Avukat Dr. Mehmet Sarı, "Ayasofya Camii statüsü tesis edilip camii olarak ibadete açılması gerekir" dedi.

Tarsus Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri açılıyor!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri'nin açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

Şivezat Sarıhan'ın milyonluk mirası için karar 25 Eylül'de verilecek!

Şivezat Sarıhan hazırladığı vasiyetle milyon liralık dükkanını Mehmetçik Vakfı ile Türk EğitimVakfı’na bağışladı. Şivezat Sarıhan’ın kızı vasiyeti öğrendi ve iptali için dava açtı. Miras için son karar 25 Eylül’de verilecek.

3G Bina Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

3G Bina Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile Ahmet Tahir Gürsoy, Girol Gürsoy, Ayşe Gülen Gürsoy ve Mehmet Sarıga ortaklığında kuruldu. 

Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi tanıtıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi tanıtıldı. Tanıtıma Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı.

Mehmet Sarıbacak Haberi

Mehmet Sarıbacak

Arizon Yapı Anonim Şirketi, Mehmet Sarıbacak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu. 


Arizon Yapı Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar  yapmak.  2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek, 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...