04 / 05 / 2024

Mehmet Serdar Koca

Mehmet Serdar Koca

Ket Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Karakimseli ve Mehmet Serdar Koca ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Sarıyer, Huzur Mahallesi, Maslak Ayazağa Caddesi'nde kuruldu.

Nova Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Serdar Koca ve Abdullah Karakimseli ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Sarıyer'de kuruldu.

Edit Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Edit Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Serdar Koca, Tuğrul Solak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta Barbaros Bulvarı'nda kuruldu.

Novamim Mimarlık Yapı Dekorasyon Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Novamim Mimarlık Yapı Dekorasyon İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi, Mehmet Serdar Koca tarafından 350 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de Sultanbeyli, Turgut Reis Mahallesi'nde kuruldu

Hina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akif Koca ve Cihangir Koca ortaklığında kuruldu.

Koca Kent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koca Kent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Koca tarafından kuruldu.

Denizli Mimarlar Odası'ndan millet bahçesi açıklaması!

Denizli Mimarlar Odası Başkanı Mehmet Serdar Alayont, şehirdeki yeni stadyum ve mevcut stadyumun millet bahçesine dönüştürülmesi projelerinin yeşil alanlarda azalma yaratacağı sebebiyle iptal edilmesini talep etti.

Anka34 İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka34 İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Serdar Soyluoğlu ve Yasin Yavuz ortaklığında kuruldu.

Denizli'deki Işıklı Gölü'ne millet bahçesi yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Denizli'de bulunan Işıklı Gölü'ne millet bahçesi yapılacağını açıklamıştı. Denizli Mimarlar Odası Şube Başkanı Mehmet Serdar Alayont, konuyu değerlendirdi...

Ak Emin İnşaat Goda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Emin İnşaat Goda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Koca ve Mehmet Ali Koca ortaklığında kuruldu.

BJK No:1903 Mehmet Üstünkaya Tesisleri'ne 2 ödül birden!

Yüksek Mimar Feza Koca tarafından tasarlanan ve uygulaması yapılan BJK No:1903 Mehmet Üstünkaya Tesisleri projesi, bir yılda 4 ödül birden aldı. Proje, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri töreninden 2 ödülle döndü.

BJK Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisleri'ne iki ödül!

Yüksek Mimar Feza Koca imzası taşıyan No:1903 BJK Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisleri, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde iki farklı ödülün sahibi olmayı başardı. 

Serdar Gökhan mezar yeri için daire parası ödedi!

‘Diriliş Ertuğrul’ ve 'Mehmetçik Kut'ül Amare' dizileriyle dikkat çeken oyuncu Serdar Gökhan'ın 150 bin TL'ye mezar yeri aldığı ortaya çıktı.

Net Serdar İnşaat Tekstil Ve  Elektronik Limited Şirketi kuruldu!

Net Serdar İnşaat Tekstil Ve  Elektronik Limited Şirketi Mehmet Arslan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ket Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ket Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Karakimseli ve Mehmet Serdar Koca ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Sarıyer, Huzur Mahallesi, Maslak Ayazağa Caddesi'nde kuruldu.

Serdar Kaya İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Serdar Kaya İnşaat Anonim Şirketi, Serdar Kaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Ekim'de Güngören, Mehmet Nesih Özmen Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Nova Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Serdar Koca ve Abdullah Karakimseli ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Sarıyer'de kuruldu.

Mehmet Serdar Koca Haberi

Mehmet Serdar Koca

Ket Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Karakimseli ve Mehmet Serdar Koca ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Sarıyer, Huzur Mahallesi, Maslak Ayazağa Caddesi'nde kuruldu.


Ket Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- EMLAK a. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler , organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b. Ticari kar elde etmek veya kira geliri elde etmek için her çeşit gayrimenkul...