03 / 05 / 2024

Mehmet Soğancı kim

Mehmet Soğancı kim

TMMOB'den yapılan açıklamaya göre Ankara'da gerçekleştirilen 43. Olağan Genel Kurulu sonucunda, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'nin (TMMOB) Yönetim Kurulu Başkanlığına Mehmet Soğancı yeniden seçildi.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ertunç Soğancıoğlu hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ertunç Soğancıoğlu kimdir? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği’nde hangi görevde yer aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor? İşte Ertunç Soğancıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Soğancıoğlu Teknik Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soğancıoğlu Teknik Yapı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Gülsüm Soğancıoğlu tarafından kuruldu.

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mehmet Süren tarafından kuruldu.

İpekyel Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İpekyel Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Soğancıoğlu tarafından kuruldu.

Kuşadası Mehmet Sabri Bilici Camisi’nin temeli atıldı!

Kuşadası’nda Soğucak Mahallesi’nde inşa edilecek olan Mehmet Sabri Bilici Camisi’nin temeli atıldı.

Yazıcıoğlu Proje Ve Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Proje Ve Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökhan Yazıcıoğlu ve Demet Soğancı ortaklığında kuruldu. 

Öz Melid Yapı İnşaat İnşaat Malz. Elek.Elektr.Bil.Tek.İp.Teks.Orm.Ür. Ak.Haf.Tur.San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Öz Melid Yapı İnşaat İnşaat Malz. Elek.Elektr.Bil.Tek.İp.Teks.Orm.Ür. Ak.Haf.Tur.San.Tic.Limited Şirketi Fatih Soğancı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sakarya IC Karasu Limanı açıldı!

Sakarya'da hayata geçirilen IC Karasu Limanı, hizmete açıldı. IC İçtaş Altyapı Grup Başkanı Murat Soğancıoğlu, Karasu Limanı’nın 76 milyon dolar yatırım ile inşa edildiğini belirtti.

Soğanlı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 3. etabında temeli atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Osmangazi Belediyesi Soğanlı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 3. etabının temel atma törenine katıldı.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm'de 3. etap başlıyor!

Osmangazi Belediyesi'nin Türkiye'de kentsel dönüşüme ışık tutan dev projesi Soğanlı kentsel dönüşüm projesinin üçüncü etabının temeli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılacağı törenle 25 Ekim Salı günü atılacak.

Aydın Çine Soğancılar'da TOKİ evleri talebi!

Aydın Çine Soğancılar Mahallesi Şeyhler mevkisinde yaşayan vatandaşlar, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'a, eskiden ilçe çöplüğü olarak kullanılan yaklaşık 300 dönümlük boş araziye TOKİ konutları yapılması için talepte bulundu.

Mehmet Soğancı kim Haberi

Mehmet Soğancı kim

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'nin (TMMOB) Yönetim Kurulu Başkanlığına Mehmet Soğancı yeniden seçildi. 


TMMOB'den yapılan açıklamada, Ankara'da gerçekleştirilen 43. Olağan Genel Kurulu sonucunda, Yönetim Kurulu'nun görev dağılımının yapıldığı belirtildi. Görev dağılımı sonucu 38, 39, 40, 41 ve 42. dönemde Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Makina Mühendisleri Odası Temsilcisi Mehmet Soğancı'nın yeniden başkanlığa seçildiği kaydedildi. 


Açıklamaya göre, Yönetim Kurulu 2. Başkanı, İnşaat Mühendisleri Odası Temsilcisi Züber Akgöl, Sayman, Mimarlar Odası Temsilcisi Bahattin Şahin oldu.


Yürütme Kurulu ise Ekrem Poyraz, Ali Fahri Özten, Mehmet Besleme ve Mehmet Torun'dan...